Foto: Privātais arhīvs

Bijusī Krievijas meiteņu popgrupas Блестящие dalībniece Žanna Friske (attēlā) 38 gadu vecumā pirmo reizi kļuvusi par māmiņu – dzemdību namā Maiami, kur dziedātāja pavadīja pēdējos grūtniecības mēnešus, pasaulē nācis puisēns.

Kā jau iepriekš sociālajos tīklos rakstīja Friske, bērnam vārds bija izdomāts jau sen, un viņš nosaukts par Platonu - par godu ietekmīgajam sengrieķu filozofam.

Krievijas mediji uzskata, ka bērns tēvs ir pazīstamais televīzijas raidījumu vadītājs Dmitrijs Šepeļovs, kura kompānijā Friske redzēta pēdējā gada laikā. Lai gan pāris oficiāli precējies nav, zināms, ka bērnu sauks Platons Šepeļovs.

"Paldies par apsveikumiem, bet nekādu komentāru šajā sakarā nebūs," uz mediju jautājumiem atbildējis Šepeļovs, kurš devies uz Maiami, lai pēc dzemdībām uzmundrinātu jauno māmiņu.

Pirmos dzīves mēnešus 7. aprīlī dzimušais mazulis pavadīs Amerikā, kur šobrīd uzturas arī visa pārējā Friskes ģimene, bet pēc tam viņš dzīvošot Krievijā.

Tikmēr Friske, kura ļoti aktīvi fotografējās visu grūtniecības laiku, savā Facebook profilā publiskojusi arī pirmo Platona fotogrāfiju, kurā redzama viņa rociņa un vecāku pirksti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!