Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļā, kad darbu uzsāka pašmāju joku meistara Ufo izveidotā radiostacija BOOM FM, par apspriestāko tematu kļuva raidījums Suņa būda, kura vadītājs aktieris Artuss Kaimiņš (attēlā) tiešajā ēterā diezgan neapskaužamā situācijā nostādīja dziesmas Perfekta diena izpildītāju Nottāru.

Kaimiņš radio klausītājiem sarīkoja īstu šovu - viņš nepārtraukti mēģināja izprovocēt jauniņo puisi, atskaņojot Nottāra muzikālās daiļrades dziesmu fragmentus, lūdzot, lai viņš paskaidro dziesmu tekstus. Taču ar to nebija gana - Artuss dziedātāju iztaujāja par viņa politisko pārliecību, attieksmi pret alkoholu un pat privāto dzīvi.

Pirmajā Youtube ievietotajā video no abu dižgaru tikšanās beigas bija norautas, un tas atstāja skatītājus un klausītājus neziņā - kā šķīrās abi mākslinieki, bet tagad publicēts intervijas turpinājums, kurā tad arī atklājas, kā tikšanās beigusies.

Arī sarunas turpinājumā Kaimiņš joprojām nepadevās, turpināja ņirgāties par Nottāru un pat piedēvēja puisim ebrejiskas iezīmes, jo viņš uz jautājumu atbildot ar pretjautājumu.

Turpinot sarunu, Kaimiņam izdevās pierunāt jauno puisi atzīt, ka viņa hits Perfekta diena bijis neveiksmīgs. Artuss pats Nottāram piebilda, ka dziesmai bijis "ļoti sūdīgs klips", un pauda prieku, ka arī izpildītājs beidzot to sapratis.

Video beigās Suņa būdas vadītājs aicināja jauno mūziķi uz atvadām pateikt kaut ko saviem faniem tiešajā ēterā, taču Nottāram nebija ko teikt.

Par spīti daudzu skatītāju, klausītāju un komentētāju bažām par spraigās sarunas iznākumu, raidījuma izskaņā abi mākslinieki šķīrās neitrāli - jauniņais dziedātājs piecēlās no krēsla un devās laukā no studijas, iztiekot bez atsveicināšanās vai rokas spiedieniem, kamēr fonā Kaimiņš radio klausītājiem paziņoja, ka Nottāram fani nav svarīgi, bet tas neesot slikti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!