Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar koncertu pie pašmāju tautiešiem Anglijā viesojās populārā latviešu grupa Musiqq. Kamēr Latvijā ļaudis ballējās Positivus festivālā, Anglijas latvieši neatpalika - Korbijas klubiņā Club 2000 tika iegriezta jestra un neaizmirstama balle.

Pasākumu rīkoja neformālā organizācija Bērzes strazdi, kuri pazīstami kā labāko ballīšu rīkotāji latviešiem Anglijā.

Apvienība jau vairākkārt sarīkojusi neaizmirstamus burziņus mūsu tautiešiem - gan Intara Busuļa koncertu, gan iespaidīgus Jāņus, gan urlu ballīti, kura tika rīkota sadarbībā ar Fonoklubu.

Kā vēsta pasākuma rīkotāji, grupa Musiqq izvēlēta pēc daudzkārtējiem fanu lūgumiem un ilgas gaidīšanas. Viņuprāt, katra grupas dziesma ir hits, kuru klausās un dungo līdzi tūkstošiem latviešu visā pasaulē.

Liels daudzums Anglijas latviešu devās izbaudīt grupas koncertu klātienē. Vakara gaitā viesi izklaidējās, dejojot, dziedot līdzi Musiqq pazīstamākajām melodijām, spēlējot dažādas spēles un atrakcijas.

Jautrība sita augstu vilni - deju grīda bija pārpildīta, atmosfēra draudzīga, un viesi neslēpa milzīgo prieku, ka atkal sarīkota kārtējā ballīte, kurā iespējams satikties ar citiem Anglijas latviešiem.

Pasākuma organizatori Bērzes strazdi ir apvienība, kuras pamatmērķis ir organizēt ballītes latviešiem Anglijā, lai visi varētu izbaudīt kopā būšanu svešumā.

Savukārt grupa Musiqq un viņu alter ego - Bermudu divstūris, pēc prominentā mūzikas kritiķa Ulda Rudaka domām, stulbuma dēļ būtu vispār jāaizliedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!