Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ aizsākta jau par tradīciju kļuvusī fonda Ziedot.lv un tirdzniecības centra Spice Home organizētā akcija Mājlietu labdarības dienas, un atklāšanas dienā vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki ar ģimenēm ziedoja sadzīvē noderīgas lietas grūtībās nonākušām ģimenēm.

Atklāšanas dienā akcijas norises vietu apmeklēja iepriecināja vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēk - žurnāliste un publiciste Ieva Adamss, mūziķu Dukuru ģimene, aktieris Rolands Zagorskis ar ģimeni un citi.

Viņi dažādas likstas piedzīvojušajām ģimenēm gan dāvāja vērtīgas un noderīgas mājlietas, gan piedalījās radošajās darbnīcās, iepriecinot un uzmundrinot tos, kam dzīvē nav paveicies.

"Esmu piedzīvojusi visādus laikus un zinu, ko nozīmē grūtības. Bija gads, kad dzīvoju viena ar diviem bērniem bez jebkādiem līdzekļiem un darba - kāds draugs reizēm atveda mums lielu maizes klaipu, tad nu trīs ceturtdaļas no tā mainīju pret citiem produktiem no mammas un krustmātes.

Pēc šī pārdzīvotā laika zinu, ka palīdzība nekad nenāk no tās puses, ar ko esi rēķinājies, tai ir citi, visnegaidītākie, ceļi," grūtībās nonākušos cilvēkus nepadoties aicināja Adamss.

Akcija ilgs līdz 25. augustam, un šajā laikā ikviens ir laipni aicināts atvest uz īpašo Mājlietu labdarības dienu telti pie tirdzniecības centra Spice Home bērnu istabas mēbeles, skolas preces, datortehniku, mūzikas instrumentus, sporta inventāru, segas, spilvenus, matračus, virtuves piederumus, ledusskapjus, veļas mašīnas, dažādas mēbeles, sadzīves tehniku un citas sadzīvē noderīgas preces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!