Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Raiens Goslings zina, kā sagādāt lieliskus pārsteigumus. "Bārbijas" režisori Grētu Gervigu 40. dzimšanas dienā Goslings iepriecinājis ar zibakciju jeb "flešmobu" – noorganizēja cilvēku grupu, kas pēkšņi sanāk kopā publiskā vietā, īsu laika sprīdi veic neierastu darbību un pēc tam ātri izklīst!

"Bārbijas" filmas oficiālajā "Instagram" lapā publicēts video, kurā redzams brīdis, kad Gervigu pārsteidz šis Goslinga noorganizētais rozā tērpto apsveicēju pūlis. "Kā Kens zina... dažreiz vienīgais veids, kā izteikt savas jūtas, ir dziesmā un dejā!" tāds ir uzraksts pie smieklīgā klipa.

"Kens Raiens nosūtīja šīs īpašās Bārbijas un Kenus, lai ar īpašām jūtām un emocijām sāktu Grētas dzimšanas dienu!" vēstījums noslēdzas. Jā, tā vietā, lai četras stundas no vietas izpildītu serenādi, Goslings labprātāk izvēlējās sapulcināt Kenu un Bārbiju grupu pārsteiguma dejas numuram.

"Ak dievs," Grēta smejoties atkal un atkal atkārtoja, vērojot sev sarūpēto pārsteigumu.

Pēc tam grupa enerģiski izpildīja Goslinga balādi "I'm Just Ken", un tad Bārbiju grupa viņiem pievienojās ar Dua Lipas skaņdarbu "Dance the Night Away". Abas dziesmas ir no "Bārbijas" filmas.

"Daudz laimes dzimšanas dienā, Grēta!" dalībnieki sauca sava priekšnesuma izskaņā. Gerviga aplaudēja un piecēlās, lai apskautu pūļa dalībniekus, jo viņu pārņēma prieka asaras par Goslinga noorganizēto pārsteigumu.

Šis dzimšanas dienas pārsteigums ir zīmīgs arī tādēļ, ka tas nāca divas dienas pirms Grētas Gervigas filmas globālie kases ieņēmumi pārsniedza miljardu dolāru, lentei kļūstot par pirmo sievietes režisēto filmu, kas pārkāpusi šo robežu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!