Foto: Privātais arhīvs
Pēdējā laikā pašmāju sabiedrību pārņēmis kārtējais neprāts – gluži vai par modes lietu kļuvusi bērnības foto publicēšana, un apkārtējo ļaužu piemēram sekojis arī par latviešu Džastinu Bīberu dēvētais dziedātājs Rihards Andris Bērziņš (attēlā), kurš izrādījis vēl ne tik senā pagātnē tapušus attēlus.

Jau vēstīts, ka vēl nesen sociālajos tīklos par īstu sensāciju kļuva dzeršanas spēle, kuras laikā latvieši viens otru izaicināja pieveikt vienu alus pudeli, dzeršanas procesu nofilmēt un video ievietot internetā. Tagad putojošā miestiņa tempšana aizstāta ar izaicinājumu publicēt bērnības foto.

Sekojot citu slaveno latviešu piemēram, arī latviešu Bībers, kurš šī gada sākumā nosvinēja 17 gadu jubileju, pēdējo dienu laikā publicējis vairākus attēlus no savas bērnības, tiesa, uzreiz gan jāatzīmē, ka, ņemot vērā puiša vecumu, foto tapuši nemaz ne tik senā pagātnē.

Kā redzams šajos attēlos, talantīgais pusaugu meitenīšu mīlulis pirms pāris gadiem bijis visnotaļ žilbinošu un zeltainu cirtu īpašnieks, kurš jau tad ar savu šarmu, talantu un daili spējis apreibināt ne vienu vien daiļā dzimuma būtni.

Lieki teikt, ka jaunā talanta bērnības fotogrāfijas zināmās aprindās tīmeklī kļuvušas par sensāciju - latviešu Bībera fanes savu elku apbērušas ar komplimentiem un vairākiem simtiem "patīk" atzīmju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!