Foto: Privātais arhīvs

Pēc šķiršanās no bijušās TV "dīvas" Annas Lieckalniņas populārais pašmāju hokejists Sandis Ozoliņš kādu laiku vismaz publiski radīja iespaidu, ka jaunās attiecībās nav meties, bet tagad tapis zināms – laimi pie seksīgā sportista sāniem bauda kāda jauniņa daiļava.

Septembra izskaņā Ozoliņš Vecrīgā notikušo Martas balli, kas vienkopus pulcēja krietnu pulciņu vietējo slavenību, apmeklēja kopā ar mākslinieci Gundegu Dūdumu, un pašmāju tabloīdi, novērojot abu ķermeņa valodu, jau steidza ziņot, ka Ozoliņš atradis jaunu sirdsdāmu.

Pēc Latvijas Neatkarības dienas gan parādījusies jauna versija par Ozoliņa mīlas dzīvi - svētku koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī viņš apmeklējis kopā ar modeli Samantu Priedīti (abi attēlā), un tik oficiāla iziešana sabiedrībā kopā apliecinot sportista un modeles nopietno attiecību statusu.

Par abu kopīgajām gaitām liecina arī 25 gadus vecās daiļavas bildes sociālajos tīklos, kur viņa redzama kopā ar sportistu, bet nesen žurnālam Santa Ozoliņš atklāja, ka tagad uzskatāms par aizņemtu vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!