Foto: Privātais arhīvs

Šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas dalībnieku Venta Vītola un Magones Burkas konflikts turpina vērsties plašumā. Pēc Magones publiski paustajiem pārmetumiem Ventim, runāt gatavas arī Venta sieva Marita (attēlā ar vīru) un mamma, lai beidzot atvērtu tautai acis par to, kas patiesībā ir Magone.

"Fakts ir tāds, ka viņai patīk ne tikai pārspīlēt, bet arī melot un kūdīt. Nu nav viņa nekāds labais cilvēks," DELFI Izklaidei par Magoni teic Venta sieva un dēliņa Jura mamma Marita. Venta mīļotā Marita ar sapratni pieņēmusi vīra sakaru ar Magoni, pēc kura guļbūvju celtnieks tomēr atgriezies pie viņas, sava pirmā dēla mammas, lai apprecētu.

Marita atbalstījusi vīra izvēli piedalīties arī Magones dēla audzināšanā un pat centusies iedraudzēties ar Magoni. Diemžēl Magone uz draudzīgo pretimnākšanu atbildējusi ar mēģinājumu izjaukt Venta un Maritas saskanīgās attiecības.

"Viņa centās mani visādi sanaidot pret Venti. Pati nelika mieru Ventim pat nakts laikā. Sūtīja sms divos, četros naktī," Magones neģēlības atceras Marita. Rudenī Magone pat izaicinājusi Maritu, publicējot savā profilā neķītru Venta bildi, kas tapusi agrāk, bet vedina uz domām, ka ir nesen uzņemta un Ventis atkal pieder Magonei.

"Venta kaimiņi daudz ko spētu pastāstīt par Magones attieksmi un darbībām, ko viņa veica, dzīvojot pie Venta," nopūšas Marita.

DELFI Izklaidei atklāj pats Ventis, Magone ar savām viltībām centusies sāpināt ne tikai viņa sievu, bet arī mammu. Pēdējais piliens guļbūvju celtnieka pacietības kausā bijis Magones publiskais paziņojums par to, ka viņš it kā esot sitis pats savu mammu.

"Viņa publiski apmelo ne tikai mani, bet nu jau arī manu māti! Tas ka es esmu savu māti sitis, nav tiesa. Mana māte var mutiski apliecināt, ka es neko tādu neesmu darījis. Sievai rokas arī neesmu klāt licis," šokēts par Magones paziņojumiem ir Ventis.

Brašais guļbūvju celtnieks vēl var pats izturēt Magones ķengāšanos, taču viņam ļoti sāp tas, ka bijusī atļaujas publiskajā skandālā iesaistīt nu jau arī viņa ģimeni. Ventis ar šausmām atceras to, kā Magone atļāvusies pasmieties pat par Venta tēva nomiršanu.

Vīrietis pat atrāda DELFI Izklaidei vēstuli no Magones pēc tēva bērēm ar tekstu "Ā, tev tikko kāds nomira?", kas papildināts ar ņirdzošu smaidiņu.

Pat Magones un Venta kopīgo dēliņu Raimondu Saulgaiti Magone jau paspējusi iepīt melos. "Magone man atsūtīja ziņu, ka bērns ir tumšais un nemaz nav man līdzīgs," šausminās Ventis. Nu jau gandrīz piecus mēnešus Ventis dēlu nav saticis, lai gan vairākkārt devies uz Liepāju pie Magones un piedāvājies pieskatīt mazo, lai mamma var kādu mirkli atpūsties.

Vīrietis ir neizpratnē - no vienas puses Magone mēģina distancēties no Venta un neļauj vīrietim satikt dēlu. Tajā pašā laikā gan Venti, gan viņa sievu mulsina fakts, ka Magone turpina uzplīties Ventim, nemitīgi sūtot īsziņas, rakstot draugos, un pat publiski sociālajos tīklos publicējot Ventim veltītus apmelojumus. Ja jau Magone vēlas, lai Ventis liek viņu un dēlu mierā - kāpēc viņa turpina jaukties Venta ģimenes dzīvē un vajāt viņu?

"Tas, ko Magone runā apkārt, ir reāls blefs un veca, nepatiesa informācīja, kura ir pārklājusies ar biezu penicelīna kārtu," skumji secina Ventis. Viņš gan kā īsts vīrietis gatavs Magonei piedot visas izdarības un salīgt mieru, ja vien sieviete attapsies un tā vietā, lai bombardētu Venti ar divdomīgām īsziņām un publiski ķengātos, izturēsies ar cieņu pret sava bērniņa tēvu un viņa ģimeni.

"Es viņu mīlu tikai kā sievieti, kura man dāvāja dēlu, bet ne vairāk. Mīlu savu dēlu un cīnīšos par viņu, neļaušu, lai kāds viņu apbižo," nelokāms ir Ventis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!