Foto: Publicitātes foto

Tos TV3 seriāla UgunsGrēks skatītājus, kuri naivi cerēja, ka ar Sofijas nāvi kriminālā līnija seriālā ir beigusies, ceturtdienas, 14. maija, vakarā gaidīja pārsteigums. Skatītājiem jau pazīstamajā "UgunsGrēka līķa pozā" atradās Ģirta Ķestera atveidotais Fēlikss (attēlā).

Vēl pavisam nesen UgunsGrēkā notika baisa traģēdija - nošauta tika atrasta Elīnas Dzelmes atveidotā Sofija. Toreiz skatītāji sociālajos tīklos sāka celt traci par to, ka seriālā jau ir pārāk daudz traģisku notikumu.

Uz brīdi likās, ka scenāristi skatītājus sadzirdējuši un asiņu vietā pārsteigs ar silikona pupiem un attiecību intrigām. Taču 14. maija sērijas noslēgums atkal liek UgunsGrēka fanu sirsniņām iepukstēties šausmās.

Fēliksu nekustīgi guļam uz grīdas trenažieru zālē atrada Aivars Pētersons. Abi varoņi iepriekš bija draudzīgi aprunājušies un pacēluši pa glāzītei, līdz Aivars steidza pie Mildiņas pēc uzkožamajiem. Atgriežoties viņu sagaidīja Fēlikss, guļot uz grīdas tādā pozā, kādā šajā seriālā parasti tiek iekārtoti mirušie vai smagi ievainotie.

Ņemot vērā to, ka skatītāju iemīļotais varonis ekrānā regulāri lok vienu zaļā pūķa pudeli pēc otras, maz ticams, ka Fēliksu piebeigusi viena glāzīte stiprā dzēriena.

Seriāla faniem brīvdienas atkal nāksies pavadīt, mokoties neziņā par to, kādu likteni scenāristi paredzējuši Fēliksam un turēt īkšķīšus par to, kaut Ģirts Ķesteris, kurš UgunsGrēkā darbojas jau kopš tā pirmsākumiem, beidzot nebūtu izlēmis pamest seriālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!