Foto: Ekrānšāviņš no video
Mūsdienās dibens kļuvis par vienu no lolotākajām un visvairāk aprūpētajām ķermeņa daļām, un arī slaveno Kardašjanu māsiņu klanā brangas pēcpuses ir lielā cieņā, tādēļ nauda dupsīšu lutināšanai netiek taupīta.

Lai gan slavenākais Kardašjanu ģimenes dupsis pieder sabiedrības dāmai Kimai, viņas māsiņa Hloja (attēlā) var lepoties ar gandrīz tikpat varenu un iespaidīgu pēcpusi, kuru tās īpašniece lolo gluži kā savu bērniņu.

Vienā no Kardašjanu ģimenes veidotā realitātes šova jaunākajām epizodēm iemūžināti unikāli kadri, kuros redzams, kā Hlojas brangais dibens tiek palutināts ar īpašu lāzerprocedūru, lai slavenais un izdaudzinātais dupsītis kļūtu vēl pievilcīgāks.

Hloja secinājusi, ka ar smagiem treniņiem un sportu vien nepietiek, lai pēcpusi uzturētu formā, tādēļ viņa veikusi īpašu procedūru, ar kuras palīdzību uzfrišinājusi savu dupsi - skaistuma rituāla laikā viņa atbrīvojusies no neglītajām strijām un celulīta.

Tik nopietna procedūra nav nekāda joka lieta, tādēļ šajā īpašajā un atbildīgajā brīdī kopā ar Hloju bija arī viņas māsiņas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!