Jaunā dziedātāja Paula Dukure, kuru tauta iepazina kā jauku meitenīti no dziedošās Dukuru ģimenes, pieaugusi un mūzikā sākusi iet savu ceļu. Jaunā māksliniece piedāvā provokatīvu video, kurā redzama slapjā krekliņā, bez krūštura un ar mūķenes galvassegu.

DELFI Izklaidei atklāj dziedātāja, singla The Missing Ingredient video versija esot spēle ar simboliem, kurā daudzi atpazīšot sevi.

"Dziesma vēsta par trūkstošo sastāvdaļu attiecībās - kaisli. Brīdī, kad centos "izspiest" jūtas, kuras no manis vēlējās otrs cilvēks, jutos kā važās, ar varu tās dabūt neizdevās," video vēstījumu komentē Paula Dukure.

Mazliet baisajā un spocīgajā video klipā Paula redzama mūķenes tērpā ar tam raksturīgo galvas rotu. Viņas uzvedība video gan neatbilst mūķenes standartiem - māksliniece provokatīvajā klipā spļaudās ar ūdeni un vāļājas slapjā tērpā bez krūštura, atklājot skatītāju acīm savus krūšu galiņus.

Citā ainā Paula lokās zem ūdens, mēģinot atbrīvoties no ķēdēm, kurās viņa saslēgta. Visu klipu caurstrāvo kadri ar milzu pieminekļiem, kas liek domāts, ka daļa provokatīvā video filmēta Berlīnes nacionālajā holokausta memoriālā.

Dziesmas mūzikas un teksta autore ir pati Paula, video veidojis Ritvars Bluka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!