Foto: Publicitātes foto

Sākot ar 11. novembri, Rīgā apskatāma pašmāju slavenību fotogrāfa fotogrāfa Artūra Kondrāta personālizstāde Momentum, kurā kopā ar citām Latvijas zvaigznēm pozē arī basketbolists un šobrīd pasaulē populārākais latvietis Kristaps Porziņģis.

"Bildēt Porziņģi bija ļoti vienkārši. Stipri šaubos par to, ka viņam varētu būt zvaigžņu slimība - komunikācija ar viņu bija viegla un atvērta. Tā arī ir daļa no mana darba - panākt, lai ikviens cilvēks, kurš man pozē, justos brīvi un atvērtos," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Kondrāts.

Fotogrāfs Porziņģi raksturo kā sirsnīgu un patīkamu puisi, kura uzvedībā nekas neliecina par to, ka viņš būtu šobrīd pasaulē slavenākais latvietis.

"Viņam ir 20 gadu, un šajā vecumā jau reti kuram ir problēmas ar komunikāciju. Mums bija ļoti viegla un atvērta saruna," stāsta bilžu autors.

Kondrāts atklāj, ka Porziņģis bijis patīkami pārsteigts, uzzinot, ka bildes ar viņu tiks izstādītas fotogrāfa personālizstādē kopā ar tādu slavenību kā mūziķis Intars Busulis, šefpavārs Mārtiņš Sirmais, modes mākslinieks Bruno Birmanis un citu zvaigžņu attēliem.

"Viņš ar šo ziņu dalījās savā Facebook lapā un atklāja, ka tad, ja būtu Latvijā, noteikti atnāktu uz izstādi. Diemžēl viņš fiziski nevar uz to ierasties, jo atrodas tālu prom," stāsta autors.

Tikmēr citiem interesentiem izstāde, kurā ieeja ir bez maksas, apskatāma līdz 3. decembrim Tal Residencē Rīgā, Elizabetes ielā 39.

Fotoizstāde ir pirmā Latvijā, kur, pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, fotogrāfijas tiks "atdzīvinātas". Izmantojot mobilo aplikāciju Overly apmeklētāji caur savām mobilajām ierīcēm dzirdēs vairāku fotoportretu stāstus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!