Foto: Vida Press
Pamatīgas pārmaiņas piedzīvojis par pašu resnāko cilvēku Ķīnā dēvētais Dengs Guliangs (attēlā pa vidu). Ārvalstu mediji ziņo, ka viņš beidzot devies uz klīniku un veicis operāciju svara samazināšai.

Izdevums The Daily Mail, atsaucoties uz Ķīnas laikrakstiem, vēsta, ka 33 gadus vecā Denga svars pārsniedza 258 kilogramus, un tas pamatīgi apgrūtināja viņa ģimenes ikdienu - vīrs pat nespēja pienācīgi parūpēties par saviem diviem bērniņiem.

Visas rūpes par mazuļiem un arī pašu Dengu līdz šim uzņēmās viņa sieva. Dāmai nācās pamatīgi nopūlēties, jo viņa savam vīram ne tikai palīdzēja vannoties, bet arī nokārtot dabiskās vajadzības.

Tiesa, tagad tas mainījies - tuklais kungs veicis operāciju svara samazināšanai un sācis tievēt. Turklāt lēmumu atbrīvoties no liekajiem kilogramiem viņš pieņēmis pats, jo vēlējies atkal kļūt par normālu cilvēku.

Dengs no sava dzimtā miesta aizvadītajā nedēļā devies uz Guandžou pilsētu, kur viņam veikta operācija. Tiesa, nokļūt līdz klīnikai nemaz nav bijis tik vienkārši, un liekais svars pamatīgi apgrūtinājis ceļojumu.

Kā vēsta laikraksts, Dengs pamatīgi uzresnējis pēdējos piecos gados. Pirms tam viņš bijis slaids puisis, taču pēc darba zaudēšanas ķīnietis sācis slīkt depresijā un negausīgi rīt.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!