Foto: Publicitātes foto

Pēc vairākiem tukšajiem gadiem Latvijā atkal notiek dibenu konkurss, turklāt šoreiz tam ir īpaša odziņa. Konkursu Big Ass 2016 rīko Latvijas tradīcijām bagātākais geju, lesbiešu un brīvi domājošo ļaužu klubs Golden, tajā piedalās abu dzimumu pārstāvji, bet efektīgāko pēcpusi nosaka tauta.

"Mūsdienās cilvēki pastiprināti seko līdzi savām ķermeņa daļām – sejai, vēderam, mutei, rokām, taču bieži piemirst par dibentiņu, kas nav mazāk svarīgs. Tieši tāpēc tiek rīkots konkurss Big Ass 2016," konkursa ideju skaidro organizatori.

Sacensībā par godpilno titulu piedalās deviņi dupši – pieci no tiem pieder dāmām, bet četras ir vīriešu kārtas pēcpuses. Visas pakaļiņas ir nomērītas ar mērlenti un atzītas par atbilstošām konkursa stingrajiem standartiem.

Organizatori apzināti nav izlikuši apskatei konkursantu sejas, lai nenovērstu uzmanību no galvenās ķermeņa daļas, kas jāvērtē. Viss tālākais ir tautas rokās.

"Tā pēcpuse, kura iegūs visvairāk balsu, saņems dāvanu karti 100 eiro vērtībā no restorāna Garage, lai uzaudzētu dibenu vēl lielāku. Jo dibens nekad nevienu neapvaino un neizsmej, atšķirībā no mutes, un nevienam nedara pāri, atšķirībā no rokām un kājām," gandrīz dzejā stāsta Golden pārstāvji.

Konkursa uzvarētājs Golden deju zālē tiks kronēts piecas minūtes pēc Eirovīzijas uzvarētāja paziņošanas – naktī no 14. uz 15. maiju. Tas nozīmē, ka Latvijas šovbiznesa norišu draugiem zīmīgajā naktī jāgatavojas dubultām dzīrēm.

Dibenu konkursa atgriešanās Latvijā būs prieks visiem pikantēriju cienītājiem. Līdzīgu sacensību savulaik rīkoja Liepājas Red Sun Buffet, bet nu jau vairākus gadus sfērā iestājusies dīkstāve.

Par savu favorītu konkursā Big Ass 2016 var nobalsot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!