Foto: Instagram.com/annalucydecinque/
Visnotaļ pretrunīgu paziņojumu saviem faniem sniegušas ar mākslīgo skaistumu apsēstās austrāliešu dvīnes Lūsija un Anna Decinkvī (abas attēlā). Māsiņas pavēstījušas, ka vienīgā plastiskā operācija, kas viņām veikta, esot krūšu palielināšana.

Februāra izskaņā māsas savā kopīgajā "YouTube" kanālā publicējušas video, kurā atklājušas skaudru pieredzi – abas savulaik slīgušas depresijā un centušās atgaiņāt domas par pašnāvības izdarīšanu.

Savukārt daudzus pārsteidzis fakts, ka sižeta sākumā viņas steigušas paziņot, ka sava izskatā mākslīgi uzlabojušas tikai krūtis.

"Vai jūs klausāties? Lai reizi ar visām reizēm būtu skaidrs – mēs esam pārveidojušas tikai savas krūtis. Un nākamreiz, kad rakstīsiet par to, ka par plastiskajām operācijām esam iztērējušas vairāk nekā 250 tūkstošus Austrālijas dolāru, ziniet, jūsu fakti ir nepatiesi. Pārveidotas ir tikai krūtis!" sacījusi viena no māsiņām.

Pēc šī paziņojuma daudzi ir neizpratnē, jo vēl nesen abas māsas intervijā izdevumam "New Idea" atzinās, ka viņām ir diagnosticēta dismorfofobija jeb bailes no sava ķermeņa nepilnībām. Tāpat viņas bija atzinušas, ka rīkojušās ļoti neapdomīgi, iztērējot tūkstošiem dolāru par dažādām plastiskajām operācijām, un kaunas par savu izskatu.

Jāatzīmē, ka abas efektīgās būtnes mediju un sabiedrības ievērību izpelnījās pirms aptuveni trīs gadiem, kad viņas publiski paziņoja, ka ir apsēstas ar plastiskajām operācijām un dalās it visā. Lūsija un Anna apgalvoja, ka ne tikai guļ vienā gultā un mainās ar drēbēm, bet arī mīļotais vīrietis viņām ir kopīgs.

Savukārt tagad meitenes dzied citu dziesmiņu – savu izskatu viņas esot uzlabojušas tikai ar tādām procedūrām, kurās nav nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās, bet zem skalpeļa abas gūlušās tikai vienu reizi mūžā, lai palielinātu krūtis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!