Foto: Vida Press

Aprīļa izskaņā tapa zināms, ka daiļā amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa ir bērniņa gaidībās, un topošā māmiņa šonedēļ izgājusi sabiedrībā, lepni atrādot briestošo puncīti.

Jau vēstīts, ka Viljamsa pirms divām nedēļām sociālajā tīklā "Snapchat" publicēja foto, kurā viņa pozē dzeltenā bikini. Bilde bija papildināta ar parakstu 20 nedēļas. Vairākas dienas vēlāk preses konferencē Vankūverā tenisiste atklāja, ka attēls noplūdis nejauši un viņa nemaz nav vēlējusies visai pasaulei pavēstīt par grūtniecību.

Savukārt pirmdien Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā notikušajā Tērpu institūta noslēguma ballē "Met Gala" sportiste savu manāmi uzbriedušo vēderiņu ļāvusi novērtēt pieguļošā vakartērpā, kas izcēlis viņas gaidību laika auguma aprises.

Topošā māmiņa uz sarkanā paklāja gozējusies plecu pie pleca ar savu līgavaini un gaidāmā mazuļa tēvu, sociālā tīkla "Reddit"" līdzdibinātāju Aleksisu Ohanianu (abi attēlā), ar kuru viņa saderinājās aizvadītā gada decembrī atvaļinājuma laikā Romā.

Ārzemju mediji steidz ziņot, ka pāra pirmdzimtais bērns pasaulē nāks septembrī. Savukārt Viljamsa ir cieši apņēmusies drīz pēc dzemdībām atgriezties profesionālajā sportā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!