Foto: Vida Press
Jaunu skandālu britu tabloīdiem sarūpējis Lielbritānijas prinča Harija laulātās draudzenes Saseksas hercogienes Meganas tēvs Tomass Mārkls. Viņš aizvadītās nedēļas izskaņā izdevumam "Mail on Sunday" nopludinājis meitas rakstītu vēstuli.

Bijušās amerikāņu aktrises Meganas Mārklas tēvs un citi viņas radinieki jau kopš pirmās dienas, kad tika paziņots par saderināšanos ar princi, darījuši visu iespējamo, lai sagandētu sievietes reputāciju.

Tomass savu meitu Meganu nav saticis jau labu laiku, un vīrietis ar apskaužamu regularitāti par to sūdzas presei, ar tās starpniecību izmisīgi lūdzoties, lai karaliskā ģimene viņu uzaicina ciemos un meita atsāk ar viņu kontaktēties.

Aizvadītajā nedēļā uzvirmoja runas, ka Megana dažus mēnešus pēc kāzām savam tēvam nosūtījusi vēstuli, kurā paudusi skumjas un vilšanos par to, ka tētis viņas dzīvi publiski iztirzā presē. Pagājušajā svētdienā vēstule nonākusi atklātībā – Tomass tās saturu ļāvis pārpublicēt izdevumam "Mail on Sunday". Viņa rīcība izraisījusi plašu ažiotāžu un nosodījumu.

"Tēti, es šo rakstu ar smagu sirdi, nespējot izprast, kāpēc esi izvēlējies šo ceļu," vēstuli citējis izdevums.

Ar īpaši žultainiem izteikumiem un publiskiem apvainojumiem allaž izcēlusies Meganas pusmāsa no tēva puses Samanta, kura joprojām izmanto katru iespēju Meganu pazemot un nopelt gan sociālajos tīklos, gan dzeltenajā presē. Kā nopludinātajā vēstulē, kas nosūtīta pērn augustā, atklājusi Megana, tēta drāmas un klausīšanās Samantas melos viņas sirdi esot salauzusi miljons gabaliņos.

"Es tevi ļoti lūdzu pārtraukt lasīt tabloīdus. Katru dienu tu piefiksē un klikšķini uz meliem, ko viņi par mani raksta, īpaši tiem meliem, kurus radījusi tava otra meita, kuru es knapi pazīstu," mediji citējuši Meganas vēstuli.

Tāpat arī Megana norādījusi, ka "ja tu mani mīli tik ļoti, kā apgalvo, lūdzu, pārstāj". "Lūdzu, ļauj mums dzīvot mierā. Lūdzu, pārstāj melot, pārstāj radīt tādas sāpes, pārstāj iztirzāt manas attiecības ar manu vīru," norādījusi Megana.

Fakts, ka Tomass gājis tik tālu un nekaunīgi izplatījis meitas vēstuli, izpelnījies plašu nosodījumu, un daudzi cienījami ļaudis mudinājuši hercogieni ar savu tēvu pilnībā pārtraukt sazināties un izslēgt viņu no savas dzīves uz visiem laikiem.

Savukārt karaļnams saglabājis nesatricināmu stāju un nekādus publiskus komentārus par Tomasa rīcību nav sniedzis.

Šī nav pirmā reize, kad Meganai nācies ciest sava tēva un pusmāsas dēļ. Arī pašā kāzu priekšvakarā pērn maijā Tomass, kuram bija paredzēts vest meitu pie altāra, pamanījās sarīkot skaļu skandālu, sadarbojoties ar paparaci un gūstot peļņu no iestudētām fotogrāfijām.

Pēc šīs jezgas Tomass medijos nāca klajā ar paziņojumu, ka tomēr nevedīšot savu meitu pie altāra, jo apkaunojis viņu. Vēlāk viņš mainīja domas un tomēr vēlējās piedalīties kāzās, bet tad pēkšņi paziņoja, ka nevarēs ierasties, jo viņam esot veikta sirds operācija. Kopš tā laika viņš neskaitāmas reizes žēlojies žurnālistiem, ka meita viņu ignorējot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!