Foto: Reuters/Scanpix

Lai gan daudzi fani līdz pat pēdējam brīdim naivi ticēja, ka Holivudas spīdekļi Andželīna Džolija un Breds Pits pēkšņi atsauks šķiršanos, pēdējās cerību paliekas šopavasar pavisam izplēnējušas. Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka laulība beidzot šķirta oficiāli.

2016. gada rudenī pasauli satrieca vēsts, ka Džolija iesniegusi šķiršanās dokumentus. Bija jāpaiet vairāk nekā divarpus gadiem, līdz pārim galu galā izdevies vienoties gan par īpašumu sadali, gan bērnu aprūpi, gan citām ar šķiršanos saistītām sadzīviskām lietām.

Izdevums "Entertainment Tonight" vēsta, ka Pita un Džolijas laulību, kas tika reģistrēta 2014. gadā, tiesnesis aizvadītās nedēļas piektdienā pasludinājis par oficiāli izbeigtu, kas nozīmē, ka abi vairs nav vīrs un sieva.

Attiecības starp Bredu un Andželīnu uzplauka 2004. gadā, kad abi kopā filmējās kinolentē "Smita kungs un kundze" ("Mr. & Mrs. Smith"). Savukārt oficiāli šī savienība tika reģistrēta tikai desmit gadus vēlāk.

Pārim ir seši kopīgi bērni, no kurām trīs ir pāra bioloģiskās atvases, bet trīs – adoptētas.

Jāatzīmē, ka sākotnēji aktieru šķiršanās izvērtās plašā skandālā, un pret Pitu pat tika uzsākta izmeklēšana par iespējamo vardarbību pret vienu no bērniem.

Tāpat arī izskanēja runas, ka laulību izjaukusi Breda aizraušanās ar alkohola lietošanu, un vēlāk arī pats aktieris, kādā intervijā komentējot šķiršanos, atzina, ka "es plītēju pārāk daudz".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!