Foto: DELFI

Trešdienas, 8. maija, vakarā pirmizrādi piedzīvoja Kaspara Rogas veidotā dokumentālā filma "Meklējot Mr. Kauliņu", kuras pirmizrādē bija sanākuši daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis. Viesu vidū bija arī bijušais basketbolists, bokseris Kaspars Kambala, kurš uz pasākumu bija ieradies kopā ar savu jauno simpātiju.

Jau vēstīts, ka Kambala šopavasar sociālajos tīklos nāca klajā ar paziņojumu, ka viņš uzsācis attiecības ar modeli un aktrisi Loretu Ezeriņu.

Simpātiskā tumšmate pēdējās nedēļās vairākkārt parādījusies sportista publiskotajos kadros "Instagram". Nesen Loreta mīļoto klātienē atbalstīja arī boksa mačā.

Filmas pirmizrādē Kaspars un Loreta nevairījās no viņiem pievērstās uzmanības un labprāt arī kopā pozēja preses fotogrāfiem.
Jau vēstīts, ka informācija par Loretas gaitām ir skopa. Jaunā sieviete sociālajos tīklos savu privāto dzīvi pārlieku neafišē. Savukārt publikācijas dažādos izdevumos liecina, ka viņa ir modele un izmēģinājusi spēkus arī kā aktrise, uzmirdzot pirmajā latviešu veidotajā 3D filmā "Rīga-2041".

Atgādinām, ka Kambala ne tik sen atpakaļ saderinājās ar stilisi Zani Pertniku-Gromovu, bet pērn rudenī tapa zināms, ka pēc vairāku gadu ilgas kopā būšanas mīletāji nolēmuši iet šķirtus ceļus.

Aizvadītā gada novembrī ziņu virsraksti vēstīja, ka Kambala pēc šķiršanās no līgavas ir uzsācis attiecības ar sociālo darbinieci un modeli Anastasiju Sadovsku. Abi pašmāju presei arī apliecināja, ka ir kopā, bet šī savienība drīz vien izčibēja, un sportists šī gada sākumā sevi atkal dēvēja par brīvu vīrieti.

View this post on Instagram

Spring vibes... #islandlife #teamkambala #boxer #fighter #may3rd #lo #lovinglife

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on Apr 20, 2019 at 11:58am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!