Foto: DELFI

Trešdienas vakarā notikušo Kaspara Rogas veidotās dokumentālās filmas "Meklējot Mr. Kauliņu" pirmizrādi apmeklēja daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis, un viesu vidū bija arī bijušais hokejists Sandis Ozoliņš. Viņš kino bija ieradies kopā ar mīļoto sievieti Inu Avlaseviču (attēlā kreisajā pusē).

Pašmāju prese par Ozoliņa attiecībām ar modeli un bijušo titula "Mis Latvijas" īpašnieci Inu, kura vairrākkārt arī defilējusi izsmalcinātā apakšveļas un tērpu zīmola "Amoralle" skatēs, pirmoreiz vēstīja aizvadītā gada izskaņā.

Publiskajā telpā izskanējusi informācija, ka Sandis un Ina ir pāris jau vairāk nekā divus gadus. Tiesa, lai gan agrāk sportista privātā dzīve bija ļoti iecienīts temats pašmāju dzeltenajā presē, savas jaunās attiecības Ozoliņš līdz šim nav publiski apspriedis un komentējis.

Rogas veidotās filmas pirmizrādi Ozoliņš baudīja Inas kompānijā, un pāris, lai gan savas attiecības necenšas afišēt, no fotogrāfu uzmanības apzināti nevairījās.
Foto: DELFI

Jau vēstīts, ka Inu savulaik vienoja attiecības ar uzņēmēju Aināru Pauniņu. Abiem ir arī kopīga meitiņa Vivjēna. Savukārt Ozoliņš ir tēvs diviem nu jau pieaugušiem dēliem Kristoferam un Robertam, kas nākuši pasaulē viņa nu jau izjukušajā laulībā ar sievu Sandru.

Sandis un Sandra pēc vairāk nekā desmit gadu ilgas kopdzīves 2010. gadā izšķīrās.

Pēcāk Ozoliņam izveidojās attiecības ar televīzijas personību Annu Lieckalniņu, un 2012. gadā abi arī saderinājās, bet jau nākamā gada izskaņā arī šī savienība pajuka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!