Foto: DELFI

Sestdienas vakarā Daugavpilī tika aizvadīta Latvijas Radio 2 (LR2) rīkotās popa un roka dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2019" fināla apbalvošanas ceremonija, pēc kuras izskanēšanas mūziķi, preses pārstāvji un organizatori sanāca kopā nelielā banketā.

Jau vēstīts, ka apbalvošanas ceremonija, kurā uzvaras laurus plūca mūziķis Dons ar dziesmu "Es nāktu mājās", iegūstot aizvadītā gada vērtīgākās latviešu kompozīcijas titulu, notika Daugavpils Olimpiskajā centā.

Savukārt pēc svinīgā pasākuma viesnīcā "Park Hotel Latgola" notika bankets, kurā mūziķi, preses pārstāvji un pasākuma rīkotāji varēja nedaudz iestiprināties un atspirdzināties pēc lielā koncerta.

Banketā izskanēja gan svinīgas uzrunas, gan dziesmas, savukārt tie, kuri bija īpaši līksmā noskaņojumā, uzlaida arī kādu danci.

Burziņa gaidītākais viesis, protams, bija Dons, kuru steidza apsveikt un sumināt ne tikai aptaujas rīkotāji un citi mūziķi, bet arī Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Igors Prelatovs.

Tiesa, ilgi banketa viesi neuzkavējās. Lielākā daļa aptaujas dalībnieku jau sestdienas naktī mēroja ceļu atpakaļ uz Rīgu vai kādu citu Latvijas nostūri.

Jau vēstīts, ka aptaujā "Muzikālā banka 2019" uzvarēja Dona dziesma "Es nāktu mājās". Otrajā vietā ierindojās "Triānas parks" un Intars Busulis ar dziesmu "Kamēr", savukārt trešo vietu ieguva "Singapūras satīns" un Horens Stalbe ar "Piededzini mann". Ceturtajā vietā palika "Musiqq" ar "Sāc ar sevi", bet vērtīgāko dziesmu piecinieku noslēdza "Instrumenti" un "Prāta vētra" ar kompozīciju "Te Saule aust".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!