Foto: Publicitātes foto
Dziedātāja Diāna Černe, kura zināma arī kā Diāna Moon, nodod skatītājiem savas jaunās dziesmas "Saulē un lietū" sirdi sildošu video.

Diāna Černe laiž klajā savu jaunāko dziesmu „Saulē un lietū" un tās videoversiju.

Dziesmas video nupat tapa mūsu pašu vējainās un ne tik siltās Baltijas jūras krastā, Jūrmalā. Taču siltums, kuru šī dziesma un video izstaro, spēj sasildīt sirdis, pat ja deguni pie jūras kļūst auksti, portālam "Delfi" teic māksliniece.

"Ideja par video filmēšanu ziemā un āra apstākļos man radās spontāni. Es mīlu dabas dažādību un nesmādēju ne lietu, ne vēju, ne sniegu, ne sauli. Zināju, ka dziesmas tekstā ieliktais siltums spēs izturēt jebkurus laika apstākļus. Rezultātu vērtējiet paši. Man šķiet, mums izdevās," stāsta Diāna.

"Lielu paldies vēlos pateikt video režisoram, operatoram un montētājam Jānim Štālam un visiem video aktieriem, jo īpaši mazajai Patrīcijai par viņas mīļumu un dabiskumu, un par to, ka nenobijās no kameras," pauž dziedātāja.

Diāna Černe šobrīd strādā pie sava albuma latviešu valodā, gatavojas izdot savu pirmo kabatas grāmatu "99 tīras domas, kuras izmainīja manu dzīvi" un darbojas kā mentore sievietēm „Cilvēka apziņas skolā" Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!