Foto: Publicitātes foto
2021.gada 30.janvārī "Muzikālās bankas" noslēguma ceremonija jau trešo gadu notiks Daugavpils Olimpiskajā centrā, paredz šodien parakstītais sadarbības līgums starp Latvijas Radio un Daugavpils pilsētas pašvaldību, aģentūru LETA informēja Latvijas Radio pārstāve Indra Zomerovska.

Latvijas Radio 2 vērtīgākā 2020.gada popa un roka dziesma tiks noskaidrota 2021.gada 30.janvārī.

"Daugavpils pilsēta ir kļuvusi par stabilu un atsaucīgu "Muzikālās bankas" partneri - mums ir patiess prieks turpināt sadarbību. Latvijas Radio tā ir lieliska iespēja vienu no saviem vērienīgākajiem projektiem vest ārpus galvaspilsētas, kas ļauj mūsu klausītajiem reģionos satikt Latvijas mīlētākos mūziķus un baudīt patiešām krāšņu koncertu," norādīja Latvijas Radio valdes locekle Mārīte Tukiša.

Kā pavēstīja Zomerovska, 2020.gada "Muzikālās bankas" fināšovā tiks piedāvāji jauni tehniskie risinājumi, veidojot skatuves izvirzījumu jeb tā saukto mēli skatītāju zālē, lai ikviens klātesošais justos tuvāk mūziķiem. Tāpat plānots ieviest īpašu fanu zonu noslēguma koncerta lojālākajiem apmeklētājiem.

Šogad "Muzikālajā bankā" mūziķi jau iesnieguši 26 jaunas dziesmas.

Visa gada garumā ar klausītāju balsojumu tīmekļa vietnē "www.muzikalabanka.lv" tiek noskaidrotas nedēļas un mēneša vērtīgākās popa un roka dziesmas.

Ik gadu "Muzikālās bankas" aptauja noslēdzas ar apbalvošanas ceremoniju, kurā piedalās to dziesmu autori un izpildītāji, kuru darbi no radio klausītāju un žūrijas puses tiek novērtēti visaugstāk.

"Muzikālajā bankā" 2019 laurus plūca Dons ar dziesmu "Es nāktu mājās", otro vietu ieguva grupa "Triānas Parks" un Intars Busulis ar dziesmu "Kamēr", bet godpilno trešo vietu ieņēma "Muzikālās bankas" debitanti "Singapūras Satīns" un Horens Stalbe ar kopdarbu "Piededzini mann".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!