Foto: Instagram.com/mickey_rourke_/Vida Press/Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem, par ko Latvijā trītas mēles.

Sarunas ar koku: Mikija Rurka neparastā pieredze, filmējoties Latvijā

Foto: Vida Press

Dzīvē daudz pieredzējušais Holivudas aktieris Mikijs Rurks šopavasar bija ieradies Latvijā, lai filmētos jaunā kinolentē, bet šiem plāniem uz laiku punktu pielika Covid-19 pandēmija.

Lasīt vairāk

Indijā 'iestrēgusī' Marija Naumova atgriezusies mājās

Foto: Privātais arhīvs

Populārā latviešu skatuves māksliniece Marija Naumova Covid-19 pandēmijas noteikto ierobežojumu dēļ bija "iestrēgusi" Indijā, bet tagad dziedātājai ar ģimeni izdevies atgriezties mājās.

Lasīt vairāk

Taizemē 'iestrēgusī' Lelde Dreimane priecē ar krāšņu pludmales foto

Foto: Instagram.com/leldedreimane/

Dailes teātra aktrise un seriāla "Viņas melo labāk" zvaigzne Lelde Dreimane, kura Covid-19 pandēmijas dēļ "iestrēgusi" Taizemē, arī svešumā aicina nezaudēt galvu un saglabāt līdzsvara izjūtu.

Lasīt vairāk

'Eirovīzijas' mājas konkursa finālā triumfē Lietuva; Samanta – 6. vietā

Foto: DELFI.lt

Lai kaut nedaudz iepriecinātu visus "Eirovīzijas" dziesmu konkursa fanus, vietne "ESCToday" atceltās muzikālās sacensības vietā piedāvāja alternatīvu – #EurovisionHomeContest. Sestdien, 28. martā, notika fināla balsojums, kurā triumfēja Lietuvas pārstāvji.

Lasīt vairāk

Linda Mūrniece pēc VID atteikuma atvadās no viesnīcas darbiniekiem

Foto: Privātais arhīvs

Jaunā koronavīrusa pandēmija un ārkārtējā situācija valstī būtiski ietekmējusi tūrisma nozares uzņēmumus, kas palikuši praktiski bez ieņēmumiem. Grūtajā laikā smagu lēmumu ir nācies pieņemt arī "Hotel Roma" vadītājai Lindai Mūrniecei.

Lasīt vairāk

Jāņa Timmas mīļotā Sedokova pārdzīvo darba zaudēšanu

Foto: Instagram.com/annasedokova/Instagram.com/janis.timma/

Populārā ukraiņu izcelsmes dziedātāja, provokatīvās popgrupas "VIA Gra" bijusī dalībniece Anna Sedokova, kura iekarojusi latviešu basketbolista Jāņa Timmas sirdi, dalījusies pārdomās par to, kā Covid-19 pandēmija ietekmēs viņas un viņas tuvāko cilvēku ikdienu.

Lasīt vairāk

Rebekas Kohas sirdi iekarojis diska metējs no Kataras

Foto: Instagram.com/rebeka_koha/

Latvijas svarcēlāja Rebeka Koha šogad piedzīvojusi pavērsienu savā privātajā dzīvē – viņa uzsākusi jaunas attiecības.

Lasīt vairāk

Adriana Miglāne paziņo par pirmdzimtā gaidībām

Foto: F64

Jaunā latviešu dziedātāja, šova "X Faktors" dalībniece Adriana Miglāne saviem faniem sarūpējusi priekpilnas ziņas – skatuves māksliniece ir pirmdzimtā gaidībās.

Lasīt vairāk

Slepkavība un neprāts. Par sensāciju kļūst 'Netflix' jaunais seriāls

Foto: Kadrs no video

Sociālās distancēšanās apstākļos daudzi laiku īsina, vērtējot un baudot dažādu straumēšanas platformu piedāvāto saturu. Īsā laikā par īstu sensāciju kļuvis "Netflix" jaunais dokumentālais kriminālseriāls "Tiger King. Murder, Mayhem and Madness".

Lasīt vairāk

Rīdziniece Jana Kļaviņa triumfē Krievijas TV šovā

Foto: Kadrs no video

Svētdien, 29. martā, noslēdzies Krievijas televīzijas šova "Ну-ка, все вместе!" otrā sezona, un tās finālā uzvaras laurus plūca dziedātāja Jana Kļaviņa no Rīgas.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!