Foto: AP/Scanpix/LETA
Deviņdesmito gadu ikoniskā seriāla "Glābējzvans" ("Saved by the Bell") Skrīča lomas tēlotājam diagnosticēts vēzis.

44 gadus vecais aktieris Dastins Daimonds šonedēļ sajuties slikti, tāpēc nogādāts slimnīcā. Nu kļuvis zināms, ka iepriekš medijos izskanējušās aizdomas apstiprinātas: aktierim diagnosticēts vēzis, ziņo "Rolling Stone".

Medijs vēsta, ka atklātā vēža paveidu Daimonda pārstāvji negrib izpaust, taču zināms, ka slimība sasniegusi jau ceturto stadiju.

"Entertainment Weekly" zināms, ka aktieris atrodas slimnīcā Floridā, kur patlaban tiekot lemts par ārstēšanās metodēm, ko izmantot Daimonda stāvokļa atvieglošanai.

Daimonda "Glābējzvana" kolēģis Mario Lopezs sociālajos tīklos vēsta, ka ar aktieri sazinājies un pauž cerību, ka viņš slimību uzvarēs. "Lūdzu par viņu un viņa ģimeni, lai viņš ātrāk atveseļojas. Lai Dievs svētī," tviterī vēsta Lopezs, kurš seriālā atveidoja Sleiteru.

Zināms, ka Dastina Daimonda māte arī sirgusi ar vēzi, kas viņu aizsauca mūžībā.

Dastins Daimonds pazīstams kā Skrīča lomas tēlotājs populārajā jauniešu seriālā "Glābējzvans". Portāls "Delfi" šonedēļ vēstīja, kā šobrīd klājas katram no leģendārā seriāla varoņiem; tobrīd vēl nebija informācijas, ka Dastins nogādāts slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!