Foto: Kadrs no video

No pirmdienas, 21. marta, "YouTube" platformā atkal būs skatāms režisora Dž.Dž.Džilidžera vadītais sarunu šovs "Dž.Spot", kura filmēšana tika apturēta pērnā gada oktobrī finansiālu iemeslu dēļ. Tagad šovs atsāksies, portālam "Delfi" saka šova producente Ērika Matrosova.

Pagājušā gada nogalē pēc ēterā palaistiem 42 raidījumiem finanšu trūkuma dēļ "Dž:Spot" komanda bija spiesta darbību izbeigt.

"Neskatoties uz to, ka jaunas sarunas vairs netika ierakstītas, mēs turpinājām just mūsu skatītāju atsaucību – šova sociālo tīklu sekotāju skaits nerima pieaugt, tāpat arī raidījumu skatījumi. Piemēram, 2021. gada oktobrī, kad paziņojām par raidījuma apturēšanu, sarunu ar Lato Lapsu bija noskatījušies 62 tūkstoši skatītāju, šodien šis skaits ir 94 tūkstoši. Mums bija skaidrs, ka jāturpina meklēt veids, kā piesaistīt finanses un atsākt "Dž.Spot" darbību. Pateicoties vairākiem atbalstītājiem un reklāmdevējiem, tas ir izdevies. Komanda ir enerģijas pilna un šajā sezonā sola interesantus viesus un provokatīvas sarunas," portālam "Delfi" skaidro Matrosova.

"Mēs turpināsim kā ierasts – katru pirmdienu pulksten 14 gaidiet pirmizrādi ar kārtējo īpašo viesi! Lai justu pārmaiņas, esam nomainījuši Kārļa Lāča komponēto mūziku uz Andra Vilcāna radīto džinglu, kā arī pārcēlušies uz "B Bārs Restorānu", kas viesmīlīgi mums ir atvēlējuši vietu filmēšanai. Tiekās," aicina Džilindžers.

Sākotnējā formātā ar Džilindžeru tandēmā viesi iztaujāja arī Ieva Adamss, taču tagad viņš intervijas vadīs viens pats.

Atgādinām, ka pirmais "YouTube" platformas sarunu šova "Dž.Spot. Sarunas par jūtīgām tēmām." raidījums ēterā parādījās 2020. gada 23. novembrī ar mērķi sniegt kvalitatīvu un pozitīvu izklaidi mājsēdes laikā. Sarunas ar uzaicinātiem viesiem par dzīvi, biznesu, politiku, attiecībām, grāmatām, radošumu, alkoholu, narkotikām, seksu un reliģiju, skaidri un tieši, bez aplinkiem un vārdu glāstiem, bez cenzūras un montāžas, ar inteliģences piedevu un zināšanām par īsto un dzīvo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!