Foto: Vida Press

Daniels Redklifs šā gada sākumā atkal apvienojās ar Emmu Vatsoni un Rūpertu Grintu "HBO Max" īpašajā "Harijs Poters" atkalredzēšanās daļā, taču negaidi, ka trijotne atkal stāsies kameras priekšā, lai uzņemtu filmas "Harijs Poters un nolādētais bērns" adaptāciju. Vismaz ne tuvākajā laikā! Pašlaik Redklifs tam ir kategoriski pret, ziņo "Deadline".

Redklifs laikrakstam "The New York Times" paskaidroja savu nostāju. Proti, filma "Nolādētais bērns" neesot kaut kas tāds, ko viņš būtu ieinteresēts pašlaik darīt.

"Šī nav tā atbilde, ko kāds vēlēsies dzirdēt. Bet es domāju, ka es nevaru atgriezties un izbaudīt to, jo tā vairs nav daļa no manas ikdienas," sacīja Redklifs. "Es esmu nonācis līdz tādam punktam, kurā jūtu, ka esmu ticis galā ar Poteru, un esmu patiešām apmierināts ar to, kur esmu tagad. Atgriešanās būtu milzīga pārmaiņa manā dzīvē."

Redklifs piebilda: "Es nekad neteikšu "nekad", "Zvaigžņu karu" puiši arī reiz atgriezās. Bet pašlaik tas nav kaut kas tāds, ko man būtu ļoti interesanti darīt."


Lielā ažiotāža par filmas "Harijs Poters un nolādētais bērns" adaptāciju pagājušajā rudenī strauji pieauga pēc tam, kad režisors Kriss Kolumbs pastāstīja "Variety", ka vēlas atkal apvienot Vatsoni, Redklifu un Grintu jaunā filmas versijā. Kolumbs sacīja, ka filmas adaptācija ar sākotnējo trio būtu "kino svētlaime".

"British Vogue" intervijā, kas tika publicēta janvārī, Vatsone paziņoja, ka viņa noteikti atgriezīsies uz otru atkalapvienošanos vēl pēc 20 gadiem. Daudzi fani toreiz teica, ka viņi cer, ka otrā apvienošanās būs filma "Nolādētais bērns".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!