Foto: Vida Press

Nikolass Keidžs filmas lomas labā darīs jebko – bet varbūt ne atkārtos to vēl kādu reizi. Keidžs nesen atklāja, ka, filmējoties savā 1988. gada komēdijā "Vampīra skūpsts", viņš apēdis ne jau vienu reizi, bet pat divas reizes dzīvus prusakus. Režisors licis viņam šo darbību atkārtot, otrajā reizē izsakot to kā joku (bet Keidžs nezināja, ka tas ir joks!).

"Ak, jā, es tos ēdu divas reizes, jo režisors to lika darīt tikai tāpēc, lai mani izjokotu," Keidžs stāstīja. "Bet varu apgalvot, ka es to patiesi vairs nekad nedarīšu. Man žēl, ka es to vispār izdarīju."

Keidžs arī atklāja to, ka oriģinālajā scenārijā viņa varonis bija aicināts vienkārši norīt jēlu olu. "Es to uztvēru kā biznesa lēmumu, jo, kad skatītāji redz, ka prusaks nokļūst manā mutē, visi kā viens reaģē," viņš teica.

Tikmēr jaunajā Keidža vampīru šausmu komēdijā "Renfīlds", kas kinoteātros nonāca 14. aprīlī, viņa līdzzvaigzne Nikolass Holts ir tas, kurš ēd prusakus. Lai gan šajā gadījumā prusaki nebija īsti.

"Prusakus, kuru es ēdu, patiesībā bija karamele," Holts sacīja "Yahoo Entertainment".

Kad Keidžam tika jautāts, vai viņš sniedzis padomu par prusaku ēšanu filmā "Renfīlds", viņš atbildēja: "Es neesmu no tiem, kas dod padomus, bet Holts apēda kolorādo vaboles, tāpēc viņš to pacēla pavisam citā līmenī," viņš teica, uz ko Holts atbildēja: "Manuprāt, īsts prusaks ir sliktāks par kolorādo vaboli..."

"Zini, kolorādo vaboles man ir biedējošas, un arī prusaki," noteica Keidžs.

Kā garšo kolorādo vaboles? "Tas nebija labi," sacīja Holts. "Tās nebija tik labi izžuvušas, un es izgaršoju katru kumosu."

Lai gan Keidžs vairs nekad neēdīs kukaiņus filmas vajadzībām, viņš teica, ka kukaiņu ēšana varētu atrisināt reālās pasaules problēmu.

"Ja varētu atbrīvoties no savām bailēm un fobijas ēst kukaiņus, varētu atrisināt pasaules badu," sacīja Keidžs. "Augsts olbaltumvielu saturs, bez taukiem, lieliskas uzturvielas, pārpilnība. Turklāt – viņi ir visur! Bet nē – tas nenotiks."

Filma "Renfīlds" ir nonākusi uz kino ekrāniem. Stāsts šāds: katram kārtīgam vampīram ir uzticams palīgs, un šajā mūsdienīgajā stāstā tā galvenais varonis vārdā Renfīlds (lomā Nikolass Holts) strādā pie Drakulas (Nikolass Keidžs). Viņa pienākums ir piegādāt saimniekam upurus un raudzīt, lai visas Drakulas iegribas tiktu izpildītas. Taču visbeidzot – pēc gadsimtiem ilgas kalpošanas, Renfīlds ir gatavs pārbaudīt, vai ir iespējams izdzīvot ārpus Tumsas prinča valstības. Viņam tikai jāatrod veids, kā tikt vaļā no sava šefa – Drakulas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!