Foto: Privātais arhīvs

Populārās latviešu rokgrupas "Dzelzs vilks" bundzinieks Mārcis Judzis atstājis Kuldīgas slimnīcu, lai veseļošanos turpinātu mājās mierīgā režīmā, portālam "Delfi" teic grupas menedžere Aija Kaukule. "Dzelzs vilks" piektdien neuzstājās festivālā "Summer Sound" saistībā ar pēkšņu Judža veselības stāvokļa pasliktināšanos.

"Mārcim bija operācija un nu bundzinieks dodas mājup veseļoties mierīgā režīmā. Turpmāk vasarā un rudens tūrē gaidāmie "Dzelzs vilka" koncerti notiks kā plānoti. Paldies visiem par milzu atbalstu," "Delfi" saka Aija Kaukule.

Arī pats mākslinieks "Instagram" platformā publiskojis attēlu ar sevi pie Kuldīgas slimnīcas. Judzis vēsta: "No sirds paldies par lielo atbalstu un rūpi. Ar mani viss ir labi. Pāris griezieni un, kā jau minēju, drīz tiksimies "Dzelzs Vilka" koncertos. Šobrīd nedaudz mierīgākā režīmā, bet uz drīzu tikšanos vasaras un pēc tam rudens tūrē," – tā Judzis.

Ne viņš, ne menedžere neprecizē, kādu diagnozi slimnīcā uzstādīja un kas tieši ar bundzinieku bija atgadījies.

Jau vēstījām, ka piektdienas vakarā Liepājā, festivāla "Summer Sound" ietvaros bija paredzēta iecienītās pašmāju rokgrupas "Dzelzs vilks" uzstāšanās, taču viņi koncerts pēkšņi tika atcelts. Nenotika arī ieplānotā uzstāšanās festivālā "Laba Daba".

Ceļā uz Liepāju Judzim strauji pasliktinājās veselība, no Saldus viņš tika nogādāts Kuldīgas slimnīcā; menedžera teica, ka diagnoze ir neskaidra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!