Foto: Reuters/Scanpix/LETA/Privātais arhīvs

Pusgadu pasaulē virmoja spekulācijas, ka Kanje Vests ir precējies ar savu draudzeni Bjanku Censori (attēlā), taču oficiāla apstiprinājuma tam nebija. Tagad noskaidrojies, ka reperis tik tiešām ir apņēmis otro sievu, turklāt tas notika mēnesi pēc oficiālās šķiršanās no pirmās sievas un viņa bērnu mātes Kimas Kardašjanas, ziņo ārvalstu tabloīdi.

"Konfidenciālas laulības" dokumenti, kas nonākuši mediju rīcībā, beidzot pierāda, ka reperis Vests tik tiešām ir otro reizi oficiāli precējies. Par viņa izredzēto kļuvusi 28 gadus vecā austrāliešu arhitekte un modele Bjanka Censori, kura strādā Vesta zīmola "Yeezy" komandā.

Abi draudzējās jau ilgāku laiku un pēdējā pusgada laikā vairākkārt izskanējuši pieņēmumi, ka Vests savu mīļoto arī apprecējis, tomēr tieša apliecinājuma tam nebija. Viena no spekulācijām: abi apprecējās ceremonijā, kam nebija juridiska spēka.

Tomēr tagad kļuvis zināms, ka mīlnieki pavisam oficiāli salaulājās Kalifornijā 2022. gada 20. decembrī. Viņu laulības privātumu sargā tā dēvētā konfidenciālās laulības apliecība, kas paredz, ka fakts netiek publiskots.

46 gadus vecā Vesta otrās kāzas notikušas precīzi mēnesi pēc tam, kad juridiski šķirta viņa pirmā laulība ar sabiedrības dāmu un bērnu māti Kimu Kardašjanu. Ne viens vien pamanījis, ka arī otrā sieva vizuāli ir ļoti līdzīga pirmajai. Modele pieņēmusi jaunā vīra uzvārdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!