Foto: AP/Scanpix/LETA
Katru gadu ap Ziemassvētku laiku britu karaliskā saime publisko jaunas ģimenes fotogrāfijas. Šogad Velsas princis Viljams un Velsas princese Katrīna izvēlējušies fotosesiju ieturēt melnbaltos toņos. Vienā no kadriem kopā nofotografēti pāra trīs bērni. Divi no viņiem jau ir pusaudži.

Karaliskās ģimenes sociālo tīklu profilos īsi pirms svētkiem publiskotas jaunākās bildes. Saime izvēlējusies pozēt nebūt ne svinīgos tērpos, gluži otrādi – visi ģērbušies džinsos un vienkāršos baltos kreklos.

Taču ir izņēmums. Ģimenes jaunākais, princis Luiss, joprojām pieturas pie karaliskās etiķetes, proti, viņš valkā šortus. Šorti augstdzimušajiem zēniem ir nerakstīts likums, kas simbolizē piederību augstākajai klasei, jo tradicionāli garās bikses ir lauku zēnu apģērbs. Britu karaļnamā garās bikses valkā tikai pieauguši vīrieši, un par tādu tagad var jau uzskatīt princi Džordžu, kuram kājās ir melnas garās bikses. Džordžs šovasar kļuva 10 gadus vecs. Džordžam arīdzan kājās ir kurpes, kamēr māsai Šarlotei un princim Luisam – kediņas.

Princese Šarlote šobrīd ir astoņus gadus veca, bet ģimenes pastarītim Luisam nākamā gada aprīlī apritēs seši gadi.

Foto: AP/Scanpix/LETA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!