Foto: F64

Jaunā dziedātāja, LNT talantu šova O!Kartes akadēmija otrās vietas ieguvēja Evija Sloka (attēlā) ķērusies klāt solo albuma veidošani, turpina aktīvi muzicēt duetā ar šovā iegūto skatuves partneri Nikolaju Puzikovu, un joprojām ir pieprasīta puišu vidū - meitene kopš šova beigām saņēmusi neskaitāmus laulības piedāvājumus no pretējā dzimuma.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Evija Sloka stāsta, ka LNT šova O!Kartes akadēmija vasaras koncertturneja ir beigusies, tāpēc šova dalībniekus klātienē pielūdzējiem izdodas sastapt aizvien retāk.

"Taču dziedāšana turpinās, jo ļoti bieži uzstājamies duetā ar Nikolaju. Var teikt, ka esam kļuvuši par dziedošo tandēmu. Vēl jau pāragri runāt par to, kas ir mūsu muzikālajos plānos, bet kaut kad būs jāizmēģina spēki arī tādos konkursos kā Eirovīzija un Jaunais vilnis," nākotnē optimistiski raugās Evija.

Runājot par rudens plāniem, jaunā dziedātāja stāsta, ka šoruden ļoti nopietni jāķeras klāt mācībām Rīgas Kultūras koledžas. "Tā kā šova dēļ biju skolā iekavējusi mācības un ir sakrājušies šādi tādi parādiņi, tad pirmajā mācību pusgadā tos vajadzēs nokārtot un paralēli mācīties 2. kursā. Vēl, sākoties skolai, gribu arī apmeklēt angļu valodas kursus," stāsta meitene.

Paralēli studijām Evija jau kaļ plānus par savu solo albumu, kuras dziesmu autoru vidū, iespējams, būs arī viņas tētis, grupas Klaidonis līderis Māris Sloka. "Arī privātai dzīvei pietiek laika, šovasar ir izdevies atrast brīvāki laiku, lai kārtīgi izklaidētos un atpūstos ar draugiem. Ja nedēļas nogalēs ir uzstāšanās, tad darba dienās atrodas laiks draugiem," skaidro Evija.

Uz jautājumu par attiecībām ar pretējo dzimumu Evija smejas, ka laulības piedāvājumi viņai tiek piedāvāti teju katru dienu, taču dziedātāja tos neuztver nopietni - vien pasmaida un retu reizi atbild, ka nav vēl gatava laulībām.

"Jā, laulības piedāvājumus sāku saņemt laikā, kad iznācu no šova. Precēties man piedāvā puiši, kuri mani noskatījuši šovā, lielākoties šādus piedāvājumus saņemu vēstuļu veidā draugos," stāsta Evija.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!