Foto: Vida Press

54 gadus vecais amerikānis Deniss Avners (attēlā), kurš plašāk pazīstams kā cilvēks tīģeris jeb Cat Man (reizēm Stalking Cat), 5. novembrī izdarījis pašnāvību, bet masu mediji par dīvaiņa nāvi ziņo tikai tagad.

Bijušais militārists (kara flotes hidrolokatoru daļas tehniskais darbinieks) lielu daļu savas dzīves veltījis tam, lai izskatītos pēc iespējas līdzīgāks tīģerim.

Savu neparasto izskatu Mičiganā dzimušais vīrietis sāka veidot jau pēc dienesta beigām, tas ir, pirms vairākiem desmitiem gadu ar vairāku plastisko operāciju, tetovējumu un pīrsingu palīdzību.

Tādā veidā tika modificēta viņas sejas forma, kā arī transplantētas dzīvnieku ūsas un mākslīgie ilkņi. Savukārt zobārstiem ilgi nācās nopūlēties, lai uzasinātu Denisa dzerokļus.

Visu cilvēka tīģera ķermeni klāj tetovējumi tīģera strīpu veidā, bet aizmugurē viņam kūļājas mehāniskā aste. Tāpat vīrietis dzīvoja kā savvaļas tīģeris - ložņāja pa kokiem un mielojās ar jēlu gaļu.

Pēdējos gados Avners dzīvoja Nevadas štatā, kur bija kļuvis varen populārs. Komentējot savu neparasto izskatu, Avners skaidrojis, ka viņa senči bijuši huronu - savulaik varenas Ziemeļamerikas indiāņu cilts - pēcteči.

Tieši šis faktors arī iedvesmojis viņu uz radikālām pārmaiņām. "Es sekoju tīģera ceļam," stāstīja Avners.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!