Foto: morgueFile
Amerikāņu dzīvnieku dresētājs Aleksandrs Krispins gājis bojā cirka priekšnesuma laikā Meksikā – pieredzējušajām zvēru dresētājam arēnā uzbrucis Bengālijas tīģeris.

Incidents aizvadītajā sestdienā noticis Etčohoa pilsētas cirkā Suarez, kad nožogotajā arēnā 35 gadus vecais dresētājs atradās kopā ar diviem tīģeriem.

Pēkšņi viens no dzīvniekiem zaudēja kontroli un metās māksliniekam virsū - viņš dresētājam iekodās kaklā un sāka viņu vilkt pa arēnas grīdu. Vairākas minūtes cirka darbinieki centās Krispinam palīdzēt, bet tikmēr tīģeris nelaida vaļā viņa kaklu.

Dresētājs uzreiz tika nogādāts tuvākajā slimnīcā, bet ārsti jau bija bezspēcīgi ko palīdzēt - Krispins nomira no sāpju šoka un asins zaudēšanas.

Uzbrukuma laikā cirka apmeklētāji panikā kliedza un metās ārā no zāles, lai gan viens no viņiem notikušo pamanījās nofilmēt un padarīt to par visai populāru sižetu internetā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, bojā gājušais dresētājs bija dzimis ASV, bet strādāja Suarez cirka trupā Meksikā. Viņš gan nebija vienīgais cietušais šajā incidentā, jo cirka darbinieki tīģeri nošāva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!