Foto: Kadrs no video
Par īstu sensāciju globālajā tīmeklī kļuvis video, kurā iemūžināta maza puisēna un zoodārza tīģerēna rotaļāšanās, kas aizkustinājusi miljoniem interneta lietotāju sirdis.

Divus gadus vecais Māršals kopā ar vecākiem bija devies uz Takomas pilsētas zooloģisko dārzu Vašingtonas štatā, mazulis bija ietērpts tīģerēna kostīmā, un, iespējams, tieši sava tērpa dēļ zēna uzmanību piesaistīja tieši nebrīvē dzīvojošais tīģeru mazulis.

Arī sešus mēnešus vecajam tīģerēnam radniecīgajās krāsās tērptais cilvēkbērns aši vien kļuva mīļš, un abi mazuļi nodevās jautrai rotaļai, ko Māršala vecāki iemūžināja video.

Aptuveni divas minūtes garais video ar Māršala un tīģera Kali blēņošanos YouTube krātuvē ievietots neilgi pēc Helovīna svētkiem, kas arī izskaidro puisēna tērpu, un šajā laikā tas aplūkots gandrīz trīs miljonus reižu.

Vairums cilvēku atzinuši, ka šis, iespējams, ir burvīgākais video, ko viņu acis skatījuši, bet ir arī skeptiķi, kuri norāda, ka Māršala draiskulīgais noskaņojums neesot labs piemērs citiem bērniem, jo liek domāt, ka nebrīvē dzīvojošie dzīvnieki ir vien rotaļlieta.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!