Foto: Kadrs no video

Deviņas nedēļas vecajam kucēnam Pīnutam Bateram (Peanut Butter – zemesriekstu sviests) kāpšana pa trepēm ir ļoti liels izaicinājums, jo viņa kājeles – kā jau korgijam, turklāt vēl maziņam – ir gaužām īsiņas. Vērot mazā suņuka nedrošos un biklos centienus tikt lejā pa kāpnēm un viņa ārkārtīgi izteiksmīgās grimases, to darot, ir vienlaikus aizkustinoši un uzjautrinoši.

Kad saimnieks Alvins Hsū aicina simpātisko suņuku kāpt lejā, mazais sākumā pieplok grīdai uz laukumiņa kāpņu augšpusē un izskatās gaužām nobijies. Žēli smilkstēdams, viņš tomēr mēģina ar savu strupo kājeli aizsniegt pirmo pakāpienu, līdz noslīd uz tā ar visu savu ķermeni. 

Saimnieks uzslavē: "Labs puika!" Inerces iespaidā mazais korgijs noslīd vēl par vienu pakāpienu zemāk, taču tad sabijies turpmāku slīdēšanu nobremzē – un labi, ka tā, jo trepes taču nav nekāds slidkalniņš!

Šunelis apguļas uz pakāpiena un kā nokaunējies aizgriež galvu projām. "Tu padodies?" jautā saimnieks. Pīnuts Barters noliek galvu uz ķepiņām un žēli paraugās uz saimnieku. "Viss kārtībā! Tu nokāpi pa diviem pakāpieniem – labs puika! Tas bija biedējoši, jā." Alvins pret savu mazo draugu ir ļoti saprotošs. Pēc tam korgijs, kuram šis izaicinājums pagaidām ir par lielu un neaptveramu, žigli sāk rāpties atpakaļ augšā.

Saimnieks Alvins Hsū savam četrkājainajam draugam jau izveidojis kontu sociālajā vietnē "Instagram", kur publicē amizantus Pīnuta Batera fotoattēlus.

Kucēns ir Velsas korgijs pembroks.(Korgijiem ir divi veidi – pembroki un kardigani.) Piemīlīgais ķepainis kopā ar saimnieku Alvinu dzīvo Sanhosē pilsētā Amerikas Savienoto Valstu Kalifornijas štatā.

Daži mazā Pīnuta Batera foto no viņa "Instagram" konta:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!