Foto: Publicitātes attēli
Šovasar Rīgā ir iespēja izmantot "Riga Card" kartes, kas nu jau mēnesi tūristiem piedāvā Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB). Šīs kartes kalpo kā sabiedriskā transporta, īpašo piedāvājumu un atlaižu kartes Rīgas muzejos, apskates objektos un restorānos.

Kartes iespējams iegādāties uz vairākām stundām vai dienām. Tūristi visbiežāk izvēlas kartes 48 un 72 stundu lietošanai, jo šis esot visizdevīgākais laiks, kurā iespējams apskatīt vēlamos objektus un uzbraukāt galvaspilsētu.

“Pilsētas viesi visbiežāk izvēlas iegādāties karti uz vairākām dienām, jo tad ir iespējams izmantot lielāku skaitu piedāvāto pakalpojumu, ko ne vienmēr var pagūt vienas dienas laikā. Lai gan visvairāk izmantota iespēja doties kādā no ekskursijām, bieži vien pirmais jautājums no viesiem, ierodoties informācijas centrā ir, vai mēs piedāvājam kartes, kas paredz atlaides muzejos,” stāsta Rīgas Tūrisma Informācijas centra vadītāja Zane Kursīte.

"Riga Card" piedāvājums ietver neierobežotu braucienu skaitu sabiedriskajā
transportā (tramvajos, trolejbusos un autobusos) Rīgas robežās, ekskursijas braucienu ar divstāvīgo autobusu, Vecpilsētas ekskursiju trīs valodās, atlaides braucienam ar kanāla kuģīti, īpašu cenu velosipēdu nomai un atlaidi veloekskursijai. Tāpat kartes īpašniekiem tiek nodrošināta bezmaksas ieeja vai atlaide vairākos muzejos, zoodārzā un citās apskates vietās. Savukārt Rīgas restorāni piedāvā atlaides 10% -20% apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!