Viens no Ņujorkas četrkājainajiem iemītniekiem ir īpaši slavens sociālajos tīklos. Šoreiz runa ir par Kobiju, balto kaķi ar zilām acīm, par kuru sajūsminās tūkstošiem cilvēku visā pasaulē.

Kobijs ir britu īsspalvainais kaķis izteiksmīgi baltā krāsā un ar dzidri zilām acīm. Tieši šīs rakstura iezīmes padarījušas mīluli tik populāru vietnē "Instagram".

Pārsvarā visās fotogrāfijās akcentēta tieši kaķa sniegbaltā krāsa un izteiksmīgās acis.

A video posted by Coby The Cat (@cobythecat) on Sep 17, 2015 at 9:41am PDT

Kobija saimniece Rebeka Šefkinda stāsta – sākotnēji nemaz nav domājusi, ka viņas četrkājainais draugs kļūs par interneta sensāciju.

Kā vēsta portāls "Telegraph.co.uk", Rebeka kaķim veltīto profilu izveidojusi kā joku. Taču pavisam drīz viņa apjautusi, ka tas kļūs par būtisku viņas dzīves daļu.

A video posted by Coby The Cat (@cobythecat) on Nov 8, 2015 at 6:48am PST

"Pēc 150 tūkstošiem sekotāju, kā arī bezmaksas barības un sponsoru labumiem, es sāku to visu uztvert nopietnāk. Lasi – es kļuvu par traku kaķu dāmu," stāsta Rebeka. Nu jau gandrīz katru dienu Kobija fani var vērot arvien jaunas fotogrāfijas ar balto runci.

Skaistajam Kobijam internetā izvedojies tūkstošiem interesentu liels fanu pulks. Kamēr "Facebook" profilam (tas atrodams šeit) seko teju 50 tūkstoši cilvēku, "Instagram" profilam (tas atrodams šeit) ir jau vairāk nekā pusmiljons sekotāju. "Instagram" profils izveidots daudz ātrāk, tāpēc arī ir sasniedzis tik ievērojamu sekotāju pulku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!