Izdzirdot šīs kaķenītes vārdu, noteikti šķiet, ka viņa jau ir īpaša, jo ne katru kaķi sauc par Pankūciņu. Turklāt šī kaķenīte ir vēl īpašāka, jo dzimusi bez abām priekšķepiņām.

Pankūciņa ir divus gadus veca kaķenīte, kas dzīvo ASV, "MansDraugs" atklāj viņas saimniece Megana. Tieši mīlules izskats ir tas, kas pievērsis vairāku tūkstošu cilvēku uzmanību.

Kā stāsta Megana, kaķenīte piedzima ar vairākām kaulu problēmām. Pankūciņa dzimusi bez gandrīz vai abām priekšķepām. Kaķenīte dzimusi arī bez labās priekšķepas, bet kreisā priekšķepa ir deformējusies, līdzīgi kā astīte, kuru pērnvasar nācās amputēt. Megana stāsta, ka arī Pankūciņas mugurkauls ir ieliecies. Dzīvnieciņš pārvietojas vien uz abām pakaļķepām, taču nekas no iepriekš minētā, šķiet, netraucē mīlulei dzīvot laimīgi.
"Viņai nav ne jausmas, ka viņa būtu citādāka nekā pārējie dzīvnieki. Viņu nekas nespēj apturēt un ierobežot," saka Megana. Pankūciņu viņa raksturo kā ļoti rotaļīgu un jautru kaķenīti. "Viņai patīk slēpties aiz priekšmetiem un pēkšņi uzlekt cilvēkiem priekšā, kad viņi iet garām."

Daudzi cilvēki vēlas ar Pankūciņu iepazīties, taču, kā stāsta Megana, kaķenīte sākumā izturas izvairīgi pret svešiniekiem. Ar laiku gan Pankūciņa kļūst ierasti rotaļīga un aktīva.

"Viņa labi saprotas ar citiem dzīvniekiem, taču kaut kādu iemeslu dēļ tieši suņi no viņas baidās," brīnās Megana. Megana raksta, ka Pankūciņas hobiji ir skatīties, kā pagalmā spēlējas suņi, pārbaudīt, kā aug tomāti, un slēpties vienmēr un visur, vienlaikus murrājot.

Jautāta, kāpēc kaķenīte nosaukta tieši par Pankūciņu, Megana smejas, ka viņai patīk ēdienu nosaukumi, kuri tiek piešķirti dzīvniekiem. "Izvēle bija starp Pankūciņu un Kimči, bet man likās, ka Pankūciņa ir jaukāk," savu izvēli par labu Pankūciņai, nevis Kimči, kas ir korejiešu tradicionālais ēdiens – pikanti marinēti dārzeņi, skaidro Megana.

Sekot līdzi divkājainajai kaķenītei Pankūciņai ("Pancake The Two Legged Cat") var "Facebook" profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!