Suņu, kaķu un citu dzīvnieku pasaule ir ārkārtīgi aizraujoša, un to pierāda dažādas zvēriņu draudzības, kas reiz pārsteigušas arī pašu mīluļu saimniekus. Divi sunīši ASV savā starpā tik labi saprotas, ka ļauj mazākajam no viņiem droši rāpties mugurā!

Suņu saimnieks Deivids Macarella no Vašingtonas, ASV, "MansDraugs" atklāja, kā abi dzīvnieciņi, no kuriem viens ir daudzkārt lielāks par otru, sadraudzējās. Blizards (tulkojumā no angļu valodas vārda "blizzard" – sniega vētra) ir deviņus gadus vecs sanbernārs, savukārt par viņu mazākā Lulu ir piecus gadus veca japāņu hinu šķirnes pārstāve. Saimnieks salīdzināja, ka Blizards sverot ap 60 kilogramiem, savukārt mazā Lulu – vien aptuveni divus kilogramus. Vai tādu svaru var just, dzīvojamies mugurā?

Abi mīluļi kopā dzīvojot jau piecus gadus, un viens pret otru viņi bijuši saticīgi jau no paša sākuma. "Lulu sāka sekot viņam pa māju. Tas noveda pie tā, ka viņi sāka gulēt kopā, Lulu patika gulēt pie Blizarda muguras, kad viņš bija apgūlies. Tā ir viņas mīļākā vieta, jo kažoks uz muguras ir mīksts un silts."

Kā gan mazā suņu meitene izdomāja, ka varētu pārvietoties sanbernāra mugurā? Izrādās, sākums neesot bijis viegls, pastāstīja Macarella: "Reiz, kad bijām devušies pārgājienā, viņa sāka lēkāt ap Blizardu, vēlēdamās uzlekt viņa mugurā. Tas neizdevās, jo Blizards ir pārāk liels," tā suņu saimnieks, piebilstot, ka viņš pats palīdzējis Lulu sasniegt vēlamo un uzcēlis mīluli sanbernāra mugurā.

"Tagad tā ir viņas mīļākā vieta," novērojumos padalījās Macarella. Lulu Blizarda mugurā pavadot laiku ikreiz, kad abi dzīvnieciņi ir kopā, īpaši tad, kad dodas aizraujošos pārgājienos.

Turklāt, kā šķiet, noturēšanās suņa mugurā Lulu bijis īsts pārbaudījums, taču Macarella paskaidroja, ka viņa mīlule ar laiku iemācījusies noturēt līdzsvaru un vairs negāžas lejā. "Īpaši tad, kad Blizardam ir uzvilkts džemperītis, viņa var noturēties daudz labāk," tā abu suņu saimnieks.

Vēl citas fotogrāfijas ar Lulu, kura sēž Blizarda mugurā, var aplūkot "Instagram" profilā, bet video – "YouTube" kanālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!