Foto: Kadrs no video

Indijas pilsētā Udaipurā pieredzēts īpašs notikums, kad no aptuveni 20 metrus dziļas akas izvilkts suns, kas tur ilgstoši atradies un, zaudējot spēkus, gandrīz aizgājis bojā, lasāms organizācijas "Animal Aid Unlimited" sociālo tīklu profilos.

"Šķita, ka viņa stundām ilgi būtu cīnījusies ūdenī, cenšoties palikt dzīva," pēc notikuma un suņu meitenes izglābšanas vēstījuši organizācijas darbinieki, publicējot aizkustinošu video no glābšanas operācijas Indijā.

Glābēji pieļāvuši, ka baltā sunīte 20 metrus dziļajā akā neveiksmīgi iekritusi, taču pati saviem spēkiem ārā izrāpties nav varējusi. Iespējams, viņa ūdenī pavadījusi vairākas stundas, līdz viņu pamanījis kāds vietējais iedzīvotājs, kas par dzīvnieku paziņojis palīdzības organizācijai, zvanot pa informācijas tālruni.

Nonākot notikuma vietā, glābēji rīkojušies ātri, jo varējuši redzēt, ka suņu meitenes spēki ar katru brīdi izsīkstot. Novērots, ka suns neesot spējis vairs noturēties pie akas malām. Vēlāk apskates laikā noteikts, ka suņu meitene pamatīgi traumējusi savas ķepas, ķeroties pie sienām, un tās asiņojušas.

Speciālisti pat pieļāvuši, ka nākuši palīgā pēdējā brīdī, pretējā gadījumā suņu meitene būtu padevusies vājumam un neizdzīvotu. Taču, par laimi, viņa veiksmīgi izvilkta no alas, nogādāta speciālista rokās un sākusi atlabt.

Foto: Kadrs no video

Nedaudz vairāk nekā nedēļas laikā video ar suņu meitenes glābšanu skatīts vairāk nekā miljonu reižu, savukārt organizācijas "YouTube" kanālā tas skatīts vairāk nekā četrus miljonus reižu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!