Kuram gan nepatīk, ja vēsajos ziemas mēnešos radiators patīkami silda? Arī sildošajam objektam ir savi atbalstītāji, kas noteikti izmantos iespēju, lai pagulētu uz tā vai līdzās tam pasildītos. Protams, runa ir par kaķiem! Turpinājumā – par kādu īpašu radiatora draugu.

"Bored Panda" vēstīts par runci Busao, kas mītot Japānā. Arī šajā valstī iedzīvotājus skāris aukstums, tamdēļ mājokļos tiekot izmantoti arī elektriskie radiatori. Saimnieka Ruji Tana mājoklī ierīkoto sildītāju iecienījis viņa mīlulis Busao. "Japānā šobrīd ir tik auksti! Viss, ko viņš vēlas, ir sildīties vēl un vēl," portālam norādījis saimnieks.

Kā redzams daudzās fotogrāfijās, kaķim patīkot nostāties visai cieši klāt radiatoram un, labsajūtā aizverot acis, sildīties. Dažos kadros manāms, kā runcis pacēlis savu ķepu un to atbalstījis pret silto "draugu".

Saimnieks runci paņēmis no Ibaraki pilsētas ielām, kur mītot joprojām. Šobrīd kaķis varētu būt deviņus gadus vecs, pieļāvis Tans.

Portālam "Love Meow" saimnieks atklājis: "Kad ir auksti, mēs radiatoru izmantojam katru dienu, lai sasildītos." Savukārt runča "draudzību" ar radiatoru Tans raksturojis tā: "Viņš sēž blakus radiatoram un aizmieg." Katru gadu esot novērojama teju vai viena un tā pati aina: kaķis vēsajos ziemas mēnešos neatlaidīgi sēž līdzās sildelementam un bauda omulību.

Turpinājumā var aplūkot vairākus kadrus, kuros redzama Busao tieksme pavadīt laiku pavisam tuvu radiatoram. Ieskaties cītīgāk kaķa izteiksmē. Vai nav labsajūtas kalngals?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!