Dodoties pie friziera, kaķis noteikti nav pirmā dzīvā radība, ko klients plāno sastapt. Taču tieši tas iespējams kādā salonā Melburnā, Austrālijā, kur sava veida darbinieces funkcijas pilda kaķenīte Betija.

Portālā "Love Meow" norādīts, ka Betijas saimniece Krisa Gugliemi, kurai piederot salons, mīluli atradusi pirms septiņiem gadiem. Viņa uzņēmusies rūpes par mīluli, vēl nemaz nenojaušot, ka nākotnē kaķenīte kļūs par viņas salona "seju".

Betija esot atrasta gaužām sliktā stāvoklī, un, ja nebūtu Gugliemi gādības un rūpju, mīlule, ticams, tiktu pakļauta bēdīgam liktenim. Taču Betija izārstēta un veiksmīgi iekļāvusies saimnieces ģimenes dzīvē.

2013. gada oktobrī atvērts Gugliemi salons, un, saprotams, tajā savu vietu radusi arī Betija. Viņa guvusi īpašu ievērību klientu vidū, kuri ļaujot kaķenītei sēdēt klēpī un baudīt cilvēka uzmanību.

Savukārt 2014. gadā saimniece no kaķenītes Betijas skatu punkta sākusi rakstīt blogu, minot dažādas aktualitātes salonā un Betijas novērojumus (blogs angļu valodā lasāms šeit).

Par pašu Betiju nekas daudz gan nav atklāts, lai arī zināms, ka kaķenīte piedalījusies kādā Japānas televīzijas raidījumā un par viņu ziņojis vietējais izdevums "Time Out". Taču vairākkārt fotogrāfiju aprakstos lasāms, ka viena no mīļākajām kaķenītes darbībām esot gulēt klēpī klientiem, kamēr tos apkalpo frizieri.

Turpinājumā vairāki kadri, kas apstiprina: ne velti Betija kļuvusi zināma kā salona kaķis. Būt par friziera "palīgu" viņai izdodas!

Thanks for the lap Cliffo, I was excited to see you I promise!

A post shared by Betty Boo (@bettyboo_thesaloncat) on Oct 6, 2017 at 1:43am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!