Foto: Royal Press Europe/Scanpix/LETA

Nepilnu gadu pēc pasakaini krāšņajām karaliskajām kāzām Jordānijā kļuvis zināms, ka kroņprincis Huseins un viņa mīļotā princese Radžva gaida savu pirmo bērnu. Par šo faktu pavalstniekiem vēstīja Karaliskā Hāšimītu tiesa, raksta tabloīds "People".

Jordānijas princese un princis drīzumā būs vecāki – šis notikums Jordānijā tiek ļoti gaidīts. Par daiļās Radžvas grūtniecību sociālajos tīklos vēstīja oficiāla iestāde, paziņojumu nobeidzot ar "smailiju" jeb smaidošo emociju ikonu.

"Viņu karaliskās augstības kroņprincis Al Huseins bin Abdulla II un princese Radžva Al Huseina šovasar gaida savu pirmo bērniņu," teikts paziņojumā, "Karaliskā Hāšimītu tiesa šajā gadījumā sirsnīgi sveic Viņa Majestāti karali Abdullu II un karalieni Ranju Al Abdullu," sumināti tika arī kroņprinča vecāki. Karaliskajām augstībām novēlēta laba veselība, kā arī prieks Radžvai gaidību laikā.

Huseina un Radžvas kāzas bija valstiski nozīmīgs notikums Jordānijā 2023. gadā. Kroņprinci jau sen dēvēja par vienu no "iekārojamākajiem vecpuišiem", līdz viņš 28 gadu vecumā kļuva par oficāli precētu vīru. Princese Radžva nāk no Saūda Arābijas un ieguvusi arhitektes diplomu.

Viņu karaliskajās kāzās pilī Ammānā klāt bija 1700 viesu, lielākā daļa – citu valstu augstdzimušie un arī prezidentālu valstu galvas. Viesu vidū bija Velsas princis un princese, Nīderlandes, Spānijas, Beļģijas, Norvēģijas un citu valstu monarhi. Ar savu meitu ieradās arī ASV prezidenta kundze Džila Baidena. Uz Ammānu devās arī eksprezidenta Donalda Trampa meita Ivanka.

Jordānijas kroņprincis par saderināšanos ar savu mīļoto vēstīja 2022. gada augustā. Kā mūsdienās ierasts, paziņojums publicēts sociālajos tīklos. Nu abiem gaidāms pirmais bērns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!