Foto: Publicitātes foto

Pirms “Bravo” televīzijas kanāls debitēja ar šovu “Real Housewives of Dubai” par Dubaijas bagātajām sievietēm, bija Linda Andrade, kura pati sevi nodēvējusi par “oriģinālo Dubaijas mājsaimnieci”. Iemesls ir pamatots – Lindas dzīve ir kā pasaka, kur katrs stūris rotāts dimantiem, zeltu un zīmola “Chanel” somiņām.

@lionlindaa part 2?🥳 #millionaire #wife #shopping ♬ Lovin On Me - Jack Harlow

Viens no sievietes nesenākajiem “TikTok” video ir par to, ka naudas tērēšana esot pāra strīdu galvenais objekts. Mielojoties ar kaviāru un baudot kokteili, viņa stāsta, ka ģimene mēnesī uzturā tērē aptuveni 7000 eiro: “Nekas traks, īpaši Dubaijā. Pārtika te ir dārga”. Pēc tam, izmantojot savu iepirkšanās budžetu, viņa piemēra pāris zīmola “Chanel” kurpītes, somiņas un paskaidro: “Iepirkumiem aptuveni 30 000. Nekas daudz, ja iepērkas tajos veikalos, kur es.” Šī summa viņas dārgajai gaumei neesot pietiekama un tādēļ viņa strādājot pie tā, lai budžetu palielinātu.

“TikTok” sensācijai ir miljons sekotāju, bet vēl vairāki miljoni viņas vīra – multimiljonāra bankas kontā. 23 gadus jaunā influencere dzīvo Dubaijā un videoklipos lepojas par 16 000 tēriņiem dienā. Tie izkūp “Chanel” rokassomiņās un izmēģinot ekstraordināras maltītes. Piemēram, 24 karātu zelta kafijas tasīti. “Vīrs skūpsta manu roku, jo esmu uz viņu dusmīga. Viņš man nopirka tikai divas un nevis četras dimantu kaklarotas.”

@lionlindaa Would you do it 😩?? #rich #relationship #dating ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Vairāku epizožu video klipos viņa ironiski atklāj luksusa dzīves ēnas puses – “Vienmēr jāizskatās 10/10”, “Viņš man pērk pārāk daudz mantas”, “Mēs vienmēr ceļojam, esmu nogurusi”, “Man bail, ka tikšu aplaupīta”, “Ēdiens vienmēr ir kā šovs” un “Viņš man neļauj braukt pie auto stūres”. Arī dzimšanas dienas sveiciens nav kafijas krūzīte gultā. Vīrs Riks Andrade ir uzdāvinājis 50 000 eiro un jubilejas sveicienā izgaismotu “Burj Khalifa” debesskrāpi.

“Es nekaunos lepoties ar “gold digger” estētiku,” viņa atklājusi izdevumā “New York Post”. Tie gan ir salti meli. Linda ar vīru iepazinusies, vēl pirms viņš kļuva turīgs, Rikijs esot strādājis par trauku mašīnu tehniķi. Arī pati sieviete nav nākusi no “augstiem plauktiem”. Divu gadu vecumā ģimene no Jordānijas pārcēlusies uz Kaliforniju (ASV) un sešu cilvēku ģimene mitinājusies vienistabas dzīvoklī. Finansiālā situācija uzlabojusies vien tad, kad tēvs atvēris telefonu un datoru remontdarbnīcu.

“Kad iepazinos ar Rikiju, saskatīju viņā ar tēvu līdzīgas darba ētikas iezīmes. Nemeklēju bagātu puisi, meklēju ambiciozu un pats galvenais – labu cilvēku. Jo vari būt kopā ar bagātnieku, bet viņš pret tevi izturēsies kā pret mēslu,” sieviete atklājusi, ka abi iepazinušies, kad viņai bijuši vien 16 gadi un tas noticis sporta zālē. Jau pēc trim gadiem apprecējušies, pārcēlušies uz Dubaiju un tur Rikijs nopelnījis miljonus kā kriptovalūtas tirgonis. Tagad viņš strādā pie mākslīgā intelekta programmatūrām un darbojas nekustamo īpašumu jomā.

Virālo “TikTok” kontu Linda izveidoja garlaicības mākta pirms trīs gadiem. Vīrs bijis aizņemts, pelnot miljonus, un mudinājis sievu tērēt laiku iepērkoties. Šim uzdevumam Linda pievērsās ar čempiones krampi. “Amerikāņi neko tādu nav redzējuši. “Hermes” Birkinas somas, lieli dimanti un “Rolls-Royce” auto te ir norma!” un tā kā Dubaijas sievietes parasti ir noslēgtas, Lindas konts ir retā iespēja ielūkoties pilsētas neprātīgajā bagātībā un hedonismā.

“TikTok” slavas un bagātības negatīvā puse ir tā, ka nu sievietes kā mušas uzmācoties vīram, rakstot vēstules, kurās sevi piedāvā. Linda par krāpšanas iespējamību nesatraucas, bet uzskata, ka tas ir necienīgi: “Viņš ir precējies, ko tu dari?” Otrkārt, kad soctīklā atrādījusi savu luksusa garderobi, viena no trim ģimenes mājām tikusi apzagta. Uz šī fona, protams, negatīvie skauģu komentāri ir nieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!