Foto: Publicitātes attēli
Populāra zīmola "Ugg" jaunais zābaku modelis paredz piecus dažādus to valkāšanas veidus garumā un krāsu salikumā. Šķietami ģeniālais izgudrojums soctīklos gan kļuvis par apsmiekla objektu. Kādam tie atgādina kukurūzas vālīti, citam alus putas un pat urīna diagrammu...

"Ugg" zābaki "Clasic Ultra Tall" ir 66 centimetrus augsti un sastāv no fragmentiem dažādās krāsās, kas savstarpēji savienojami ar rāvējslēdzēju. Ir gan arī lakonisks modelis – tikai melnā. Raibie zābaki paredz krāsu pāreju no baltas un dzeltenas līdz kastaņbrūnai, un šī modeļa pamatā ir visu iecienītais "Classic Mini II Boot" modelis. Sākotnēji tirgoti par aptuveni 600 eiro, pašlaik cena nokritusies līdz 400. Tiesa, atsauksmes neko labu nevēsta, proti, vērtējumu 3,9 zvaigznes "Ugg" internetveikalā snieguši tikai astoņi cilvēki.

@sneakybrownnoser they also have it in black if anyone is interested #greenscreen #greenscreenvideo #uggs #uggslippers #uggboots #uggtasman #uggclassicultraultratall ♬ Feather - Sped Up - Sabrina Carpenter


Pašai negribot, par vienu no šo zābaku vēstnesēm vietnē "TikTok" kļuvusi satura veidotāja Erīna (@sneakybrownnoser), kura viena no pirmajām pamanīja šo "Ugg" izgudrojumu. Multifunkcionālajam modelim veltīto video noskatījušies vairāk nekā 8,5 miljoni cilvēku, un reakcijas ir līdzīgas. Kāds piesauc vārdu spēli – "Ugg" zābaki patiešām ir "Ugg-ly (jeb neglīti).

"Strādāju "Ugg" un šos zābakus mums demonstrēja sapulcē, es gandrīz no smiekliem uzsprāgu," raksta kāds. "Tās drīzāk ir zābaku bikses," piebilst cits. "Nespēju iztēloties tos valkājam pat tādā gadījumā, ja "Ugg" man par to maksātu 400 eiro," cilvēki spriež komentāros. "Man tika rādīta zābaku sponsorētā reklāma, iespējams, tāpēc, ka viņi tik izmisīgi cenšas tos pārdot. Nespēju šos zābakus saprast," pati video autore secinājusi.

@trapqueenfind The boots have arrived! lol Check out my initial review of the much anticipated @UGG® boots everyone has been wanting to see on an actual person! . . #uggs #uggboots #uggultraultratall #uggunboxing #unboxing #uggseason #boots #viraltiktok #viralvideo #fyp #thighhighboots #blackgirlfollowtrain #uggboottryon #winterboots #dealtrapqueen ♬ original sound - Southern Trap Queen

Ir pieejami arī video, kuros ziņkārīgākie šos zābakus uztvēruši kā izaicinājumu. Censties uzvilkt, sakombinēt tā, lai tie patiešām būtu valkājami. To centās darīt lietotāja @dealtrapqueen un atradās pat pāris ļaudis, kam šķita, ka apšaubāmais komplekts ir "jauks".

Arī influencere Madelaina Vaita centusies zābakus padarīt modīgākus nekā tie ir. Izmēģinājusi vairākus apģērbu salikumus, video beigās padevās pat viņa un, atverot rāvējslēdzējus, palika pie klasiski īsajiem "uggiem".

"Šokēta un satriekta," viņa atzina savu sakāvi jauno zābaku priekšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!