Sofija Kralova sociālajos tīklos rada un mērķtiecīgi uztur iespaidu, ka ir bezrūpīga bagātniece ar luksusa dzīvesveidu. Tāds viņai arī ir, taču izrādās, ka Sofija mērķtiecīgi to popularizē, jo šāds saturs cilvēkiem interesē, tas ir viegli monetizējams. To Sofija atklāj raidījumā "Par TO pašu", kas pilnā garumā noskatāms "Delfi" satura abonentiem.

"Es sevi nesauktu par golddigeri, bet man patīk "trigerēt" cilvēkus sociālajos tīklos, patīk veidot video, kas piesaista uzmanību," saka daiļā Sofija, kura ar savu turīgo vīru dzīvo Dubaijā. Ažiotāža un uzmanība no sekotājiem viņai palīdz attīstīt pašas karjeru. "Uzmanība ir nauda," spriež jaunā dāma.

Pirms kāda laika vietnē "TikTok" plašu rezonansi izsauca video, kurā Sofija aicina citas sievietes neveltīt ne kripatu laika nabadzīgiem vīriešiem, paralēli demonstrējot to, kā viņa tiek lutināta. Kralova kundze aicināja nekad nepīties ar nabagiem un "salauztiem" vīriešiem. Daiļava mudināja savas sekotājas "paaugstināt savus standartus" un panākt, ka pret jums attiecas kā pret princesēm. Par šo video rakstīja tabloīdi visā pasaulē (noskatāms šeit).

"Ja šī tēma tik ļoti iet, tad es to maksimāli izmantošu," raidījumā saka viņa. Daiļā Sofija ir precējusies ar puisi no Latvijas, abi salaulājās Ogrē, bet par mājām sauc Dubaiju. Viņa raidījumā atzīst, ka pašas vajadzībām ik mēnesi tērē ap 35 tūkstošiem eiro un ir priecīga baudīt sava vīra darba augļus.

"Par TO pašu" jaunākā epizode "Viņa jauna un glīta, viņš – naudīgs" pilnā garumā noskatāma "Delfi" satura abonentiem.

Raidījumu klausies arī "Spotify" un "Apple" platformās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!