Foto: Privātais arhīvs

Rakstnieka, PR speciālista Jurģa Liepnieka un modes mākslinieces Diānas Urtānes-Zlidnes meita Hēra pēc vecāku šķiršanās dzīvoja kopā ar māti, taču tad pārcēlās pie tēva un viņa kundzes Ilzes. Meitas un mātes attiecības pārtrūka, taču nu tās atjaunojušās, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Žurnāls publicē kadru no Diānas Urtānes-Zlidnes "storija", kurā viņa pauž: "Manas lūgšanas septiņu gadu garumā nu ir sadzirdētas, viņa ir atgriezusies manā dzīvē. Esmu ļoti laimīga," rakstīja meitenes māte. Viņa nav vēlējusies izdevumam sīkāk komentēt notikušā aizkulises, vien atklāj, ka "man viss ir labi".

Hēra pie sava tēva un viņa toreizējās sievas Ilzes pārcēlās pēc tam, kad Diānai izveidojās attiecības ar dziedātāju, grupas "Gain Fast" solistu Kasparu Zlidni. Zlidņu laulībā pasaulē nākušas divas meitas. Hērai bija seši gadi, kad par viņas pastāvīgo dzīvesvietu kļuva Liepnieka mājas. Viņu itin kā savu meitu audzināja Ilze Elizabete Liepniece.

Pērn aprīlī Jurģis Liepnieks paziņoja, ka beigušās viņa 16 gadus ilgās attiecības ar Ilzi, deviņi gadi bija aizvadīti oficiālā laulībā.

Diāna savukārt intervijās bija paudusi, ka ļoti pārdzīvo atšķirtību no meitas un cerēja, ka reiz mammas un meitas attiecības tomēr atjaunosies. "Kas Jauns" vaicāja arī Liepnieka viedokli par jauno situāciju saistībā ar meitu, taču viņš vien lakoniski noteicis: "Nedomāju, ka te nepieciešams kāds komentārs".

Pilns raksts lasāms 19. marta izdevumā "Kas Jauns"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!