Foto: PantherMedia/Scanpix

Katrai no mums ir kādas noteiktas īpašības, ko mēs vēlētos saredzēt savā otrajā pusītē. Gluži tāpat ir arī ar stiprā dzimuma pārstāvjiem - pirms izveidot attiecības, viņi vēro un novērtē, vai konkrētā dāma atbilst viņu noteiktajiem kritērijiem. Portāls marieclaire.com atklāj, kādas vērtības un īpašības vīrieši meklē sievietēs pirmo randiņu laikā.

Rotaļīgums

Pat tad, ja vīrietis ir ieinteresēts veidot nopietnas attiecības, tas nenozīmē, ka viņš grib būt kopā ar nopietnu sievieti. Demonstrē viņam savu humora izjūtu – ja puisis dzirdēs no tevis labu joku vai arī redzēs, ka tu smejies par viņējo, viņš patiešām spēs to novērtēt.

Intelekts

Vīrietim nav nepieciešama sieviete, kura visu laiku piekrīt viņa teiktajam un neizsaka nekādus argumentus – viņi vēlas būt kopā ar kādu, kurai ir pašas savas domas un ass prāts. Tev nav nepieciešama doktora izglītība, tik vien kā nedaudz inteliģences un viedokļa par apspriesto tēmu.

Piezemētība

Nav nepieciešams otrai personai stāstīt to, cik tu esi jauka persona – tā vietā parādi to viņam. Ja tu patiešām esi tik lieliska, neliela pieticība un ļaušana otrai personai pašai to atklāt radīs pareizo iespaidu.

Jautrība

Vīriešiem ir svarīgi būt kopā ar daiļā dzimuma pārstāvi, kura zina, kā labi pavadīt laiku. Ja tu atrodies, piemēram, bārā, nebaidies viņam demonstrēt savas deju kustības vai iesaistīt kādā spēlē.

Līdzjūtība

Vīrieši vēlas redzēt, ka uztraucies ne tikai par sevi, bet tevi arī var uztraukt un aizskart notikumi citu dzīvē. Ja tu vēlies uzlabot pasauli, neslēp to!

Koķetums

Vīriešiem patīk sievietes, kurām ir augsti standarti, tādēļ nebaidies nedaudz flirtēt, tajā pašā laikā cenšoties turēt sevi rāmjos, lai neizskatītos izmisusi. Ņem vērā, ka it kā nevērīgi pieskārieni plecam vai rokai panāks daudz vairāk, kā telefona numura ievadīšana viņa tālrunī.

Spēj pastāvēt par sevi

Reti kura no mums vēlas tikties ar cilvēku, kurš nav nobriedis un finansiāli nespēj par sevi parūpēties. Tieši tāpat ir arī ar vīriešiem - viņiem ir svarīgi, ka neesi sieviete, kurai ir svarīgas tikai attiecības, bet nekas vairāk – parādi viņam, ka esi ceļojusi, tev ir sava sociālā dzīve un tu mīli savu darbu.

Autentiskums

Lai arī reizēm tas var būt grūti, puišiem patīk, ka tu esi tu pati un nebaidies slēpt nevienu savas personības aspektu. Tieši tādēļ vienmēr ir ieteicams būt atvērtai un godīgai par to, ko tu vēlies no dzīves un attiecībām.

Ambīcijas

Tu zini ko tu vēlies, un vīriešiem tas šķiet pievilcīgi. Ja tev ir lieli plāni, vīriešiem patīk tos zināt – vienīgi, ir svarīgi, lai tas būtu kas vairāk, kā vēlme apprecēties.

Atbalsts

Nav nepieciešamības jau pirmajā randiņam otrai personai klāstīt, ka jebkurā situācijā viņš turpmāk varēs uz tevi paļauties, taču, ja viņš, piemēram, pastāsta, ka iepriekšējā gadā zaudēja savu tēvu, rokas spiediens un līdzjūtības pilna seja liks viņa sirdij izkust. Vīriešiem ir nepieciešama sieviete, kurai viņi var uzticēties un kura viņa atbalstīs, lai vai kas atgadītos.

Pārliecinātība

Pats galvenais, ko vīrieši meklē sievietēs, ir pārliecība par sevi. Tas nozīmē, ka tev ne tikai droši jākustas, bet arī jāapzinās, kas tu esi, kā izskaties un ko vēlies sasniegt dzīvē. Jo vairāk tev būs pārliecības par sevi, jo nopietnāk vīrietis apsvērs iespēju ar tevi uzsākt ilgstošākas attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!