Foto: Shutterstock
Mīlēšanās laikā nav vietas muļķīgām domām un jautājumiem. Tomēr tie nereti iešaujas prātā pašā nepiemērotākajā mirklī. Lai tevi no partnera pieskārienu baudīšanas neatrautu raizes par nebūtiskiem niekiem, iepazīsties ar "Cosmopolitan" apkopotajām lietām, kam vīrieši mīlēšanās laikā nudien nepievērš uzmanību.

Norādes

Ja tev kaut kas nepatīk vai vēlies mainīt partnera glāstu intensitāti vai jebko citu, nekautrējies par to runāt skaļi. Nelielas norādes viņu nesarūgtinās, protams, ja izteiksi tās taktiski, nevis izvalbot acis un īgni parādot, ko viņš dara nepareizi.

Orālā seksa trūkums

Uzskats, ka vīrieši seksu uzskata par nepilnīgu, ja tā laikā neesi partneri apmierinājusi orāli, ir maldīgs. Viņu neuztrauks īsāka priekšspēle, ja vien pati mīlēšanās būs kaislīga un baudpilna.

Tavs aromāts

Zināms, ka intīmajām zonām piemīt savs aromāts. Tieši tāpēc tām nav jāsmaržo pēc liliju buķetes, un, ja vien būsi vesela, tavs aromāts tur lejā viņu neuztrauks.

Matiņi tur lejā

Ja vien tava intīmā zona ir kopta, viņu neatgrūdīs matiņi tur lejā – atceries, ka ne visi vīrieši ir sajūsmā par Brazīlijas vaksāciju.

Pārmērīgs mitrums

Dabisks vai mākslīgs, lubrikants ir jebkura dzimumakta neiztrūkstoša nepieciešamība. Vīrieti neuztrauks tava mitruma pakāpe, bet pilnīgs sausums tur lejā – gan.

Tevis izdotās skaņas

Ja vien negulēsi aizmiegtām acīm vai nekliegsi tā, ka par jūsu nodarbēm zina kaimiņi pretējā ielas galā, vīrietis nedomās par skaņām, ko mīlēšanās laikā izdves.

Jūties ērti un dabiski, un tāpat jutīsies arī tavs partneris.

Tava sejas izteiksme

Līdzīgi iepriekšējā punktā minētajām skaņām, kas tiek izdotas mīlēšanas laikā, arī tava sejas izteiksme, ja vien tu nesāc neadekvāti vaikstīties, vīrieti neizbrīnīs. Tāpat atkal jāuzsver dabiskums un atbrīvotība.

Tavu intīmo zonu vai krūšu forma un auguma nepilnības

Kad esi kaila, tu vīrietim šķieti skaistākā visā pasaulē. Viņš nemanīs ne tavu celulītu, ne strijas, ne rētas, ja vien pati uz tām nenorādīsi, demonstrējot acīmredzamu diskomfortu.

Tavs grims

Ja mīlēšanās ir patiesi kaislīga, ne tavu partneri, ne tevi neuztrauks tas, kā izskatās tavi mati vai grims. Baudiet mirkli!

Cik ātri tiek sasniegtas baudas virsotnes

Ja vien mīlēšanās nekļūst apgrūtinoša un tavs partneris neizskatās acīmredzami pārguris, neuztraucies par laiku, kas tev nepieciešams orgasma sasniegšanai. Nedomā par to un izbaudi viņa pieskārienus un tuvību!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!